Santo Cuviso Bacanora Blanco 45% Vol. 0,5l | Mezcal tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Santo Cuviso Bacanora Blanco 45% Vol. 0,5l

1.40 kg

56,89 €

56,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Santo Cuviso Bacanora Blanco, vašu novú voľbu pre jedinečný a autentický zážitok z mexickej pálenky. Táto vynikajúca Bacanora, ručne vyrábaná v srdci mexickej Sonory, je svedectvom bohatého dedičstva svojho regiónu.

Santo Cuviso Bacanora Blanco sa destiluje zo 100 % divo rastúcej Agave Angustifolia, známej aj ako Pacifica, čo jej dodáva výrazný, robustný chuťový profil. Každý dúšok ponúka nádherné spojenie zemitých, dymových a mierne sladkých chutí, čo z neho robí výnimočnú voľbu na popíjanie aj miešanie do koktailov. Nie je to len nápoj, ale dobrodružstvo pre vaše chuťové poháriky.

So Santo Cuviso Bacanora Blanco nedostanete len destilát, ale aj chuť stáročnej mexickej tradície. Každá fľaša zachytáva podstatu rustikálneho, remeselného procesu destilácie, ktorý sa dedí z generácie na generáciu. Je to viac než len alkohol; je to príbeh, odkaz a oslava kultúry.

Či už ste znalec kvalitných destilátov alebo zvedavý začiatočník, ktorý si chce rozšíriť chuťové bunky, Santo Cuviso Bacanora Blanco je fľaša, ktorú budete chcieť mať na svojej poličke. Je ideálna na zdieľanie s priateľmi alebo na samostatné vychutnávanie počas pokojného večera, jej komplexné chute a hladký záver zaručujú, že každý dúšok bude zážitkom, ktorý si vychutnáte.

Tak prečo čakať? Vydajte sa na cestu bohatou krajinou Sonory s vínom Santo Cuviso Bacanora Blanco. Objavte ducha Mexika, jeden dúšok za druhým.
Tabuľka dát
Santo Cuviso
Nové
chat Komentáre (0)