🌾Lochlea OUR BARLEY Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lochlea OUR BARLEY Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite jemnú rafinovanosť Lochlea 'Our Barley' Single Malt Scotch Whisky. Táto škótska whisky, ručne vyrobená z najjemnejšieho jačmeňa, sľubuje jedinečnú chuťovú cestu. Bohatý, jemný chuťový profil je dôkazom prvotriednej kvality a starostlivého spracovania. Každý dúšok odhaľuje jemnú rovnováhu sladkosti a korenia s náznakmi duba a vanilky. Zabalená v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre každého znalca whisky. Pozvite priateľov alebo si vychutnajte pokojný večer, Lochlea "Our Barley" je oslavou v každom dúšku. Odhaľte kúzlo autentickej Scotch whisky. Na zdravie na skvelé chvíle a ešte lepšiu whisky!

50,89 €

50,89 € Bez DPH

Popis
Zoznámte sa s produktom OUR BARLEY od spoločnosti Lochlea Single Malt Scotch Whisky, skutočné majstrovské dielo, ktoré ponúka nezabudnuteľný zážitok z whisky. Táto prémiová whisky pochádza zo Škótska a je oslavou tradície a remeselnej zručnosti.

Ručne vyrobená s láskou a precíznosťou, každá kvapka tejto jednosladovej škótskej whisky je svedectvom bohatého dedičstva Lochlea. Pri jej výrobe sa používa ten najkvalitnejší jačmeň vypestovaný na našich vlastných poliach, čo zaručuje jedinečnú čistotu a autentickosť v každom dúšku.

Whisky dráždi vaše zmysly svojím bohatým zlatým odtieňom, vizuálnym pôžitkom, ktorý naznačuje zmyslový zážitok, ktorý vás čaká. Keď sa napijete, privíta vás jedinečná zmes chutí. Počiatočná sladkosť karamelu a vanilky ustúpi jemnému náznaku duba a skončí sa hladkým, dlhotrvajúcim záverom.

Čo robí Lochlea's OUR BARLEY Single Malt Scotch Whisky je jeho silnou stránkou. Obsahuje 46 %, je robustná, ale vyvážená a ponúka plnú chuť bez toho, aby bola preplnená. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí oceňujú výraznú, komplexnú chuť dobre vyrobenej whisky.

Whisky je prezentovaná v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre blízkeho človeka alebo príjemným potešením pre vás. Či už ide o špeciálnu príležitosť, neformálne stretnutie alebo pokojný večer pri krbe, whisky Lochlea OUR BARLEY Single Malt Scotch Whisky určite vyzdvihne tento moment.

Zažite chuť tradície, autenticity a remeselnej zručnosti s produktom OUR BARLEY od spoločnosti Lochlea Single Malt Scotch Whisky. Nie je to len nápoj, je to zážitok, cesta do srdca Škótska. Tak prečo čakať? Doprajte si fľašu ešte dnes a nechajte svoje zmysly vydať sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo s whisky.
Tabuľka dát
Lochlea
Nové
Región
Lowlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)