🌾Douglas Laing OLD PARTICULAR Port Dundas 16 Years Old Singe Grain Cask 2004 48,4% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing OLD PARTICULAR Port Dundas 16 Years Old Singe Grain Cask 2004 48,4% Vol. 0,7l

1.40 kg
Potešte svoje zmysly prémiovou whisky Douglas Laing Old Particular Port Dundas Single Grain Cask, ktorá dozrieva do dokonalosti. Táto vynikajúca pálenka je skutočným svedectvom času, pričom každý dúšok odvíja jedinečný príbeh jej 16-ročnej cesty. Uložená v úžasnej darčekovej škatuli je ideálnym darčekom pre znalca whisky alebo nádherným potešením pre vás. Vychutnajte si podmanivé chute tejto jemnej whisky, od jemných tónov vanilky až po bohaté podtóny dubového dreva. Spoznajte výraznú chuť whisky Port Dundas, ktorá bola vyrobená s vášňou a precíznosťou. Stačí jeden dúšok a pochopíte, prečo je to viac než len nápoj, je to oslava dedičstva a remeselnej zručnosti.

80,49 €

80,49 € Bez DPH

Popis
Zoznámte sa s vynikajúcou Douglas Laing OLD PARTICULAR Port Dundas Single Grain Cask, ktorá je skutočným dôkazom umenia výroby whisky. Uložená v elegantnej darčekovej škatuli, táto prémiová Scotch sa môže pochváliť 16-ročným obdobím zrenia, ktoré jej dodáva robustný a zároveň jemný charakter.

Od prvého dúšku sa vaše chuťové bunky zoznámia s orchestrom chutí. Zvedie vaše zmysly jemnou rovnováhou sladkej vanilky, bohatého karamelu a náznaku korenia. Záver je dlhý, hrejivý a nádherne uspokojivý, zanechávajúci lahodnú dochuť, ktorá pretrváva. Je to whisky, ktorá vás láka, aby ste sa pohodlne usadili, uvoľnili a vychutnali si každý nuansovaný dúšok.

Táto whisky z jedného obilného suda je produktom legendárnej spoločnosti Douglas Laing, rodinného nezávislého plniča presláveného svojím odhodlaním vyrábať whisky výnimočnej kvality. Každá fľaša je dôkazom ich odhodlania zachovať integritu prirodzených chutí whisky.

OLD PARTICULAR Port Dundas Single Grain Cask je viac ako len fľaša whisky. Je to zážitok, cesta bohatým dedičstvom škótskej whisky. Je ideálnym darčekom pre znalca whisky vo vašom živote alebo luxusným potešením pre vás samých.

Či už ste skúsený milovník whisky alebo nováčik vo svete prémiových destilátov, Douglas Laing OLD PARTICULAR Port Dundas Single Grain Cask musíte vyskúšať. Spoznajte hĺbku a komplexnosť skutočne pozoruhodnej whisky ešte dnes.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Douglas Laing & Co.
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Lowlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)