Ailsa Bay SWEET SMOKE Single Malt Scotch Whisky Release 1.2 48,9% Vol. 0,7l | Lowland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ailsa Bay SWEET SMOKE Single Malt Scotch Whisky Release 1.2 48,9% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú, dymovú dobrotu Ailsa Bay Sweet Smoke Single Malt Scotch Whisky. Tento jedinečný destilát je dokonalou kombináciou sladkej a dymovej chuti, ktorá je skutočne nezabudnuteľná. Táto jednosladová škótska whisky vyrábaná v srdci Škótska sa môže pochváliť jedinečnou kvalitou a remeselným spracovaním. Každý dúšok odhaľuje vrstvy rašelinového dymu, ktoré sú vyvážené sladkým medovým záverom. Je to viac než len nápoj, je to zážitok. Či už ste znalec whisky alebo začiatočník, Ailsa Bay Sweet Smoke na vás určite zapôsobí. Je to whisky v novej definícii.

61,39 €

61,39 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, jemnú chuť sladkého dymu Ailsa Bay Single Malt Scotch Whisky. Táto whisky, vyrobená s precíznosťou a vášňou, je potešením pre všetky vaše zmysly.

Hneď po otvorení fľaše vás privíta lákavá vôňa sladkého dymu, ktorá naznačuje robustný chuťový profil tejto prémiovej škótskej whisky. Každý dúšok ponúka jedinečnú zmes rašelinového dymu a sladkej vanilky, ktorá vytvára harmonickú rovnováhu medzi nimi. Komplexnú chuť ďalej zvýrazňujú jemné tóny duba a korenia.

Ailsa Bay Sweet Smoke Single Malt nie je len nápoj, je to zážitok. Hlboký jantárový odtieň, sladká dymová aróma, bohatá a komplexná chuť - to všetko sa spája do jedného celku a ponúka zážitok z whisky, ktorý je skutočne nezabudnuteľný.

Či už ste skúsený znalec whisky, alebo ju skúšate po prvýkrát, Ailsa Bay Sweet Smoke Single Malt na vás určite zapôsobí. Je to dokonalá voľba na vychutnávanie samostatne alebo na zdieľanie s priateľmi pri špeciálnych príležitostiach.

Vychutnajte si sofistikovanosť whisky Ailsa Bay Sweet Smoke Single Malt Scotch Whisky. Táto whisky je viac ako len nápoj, je to cesta chuti, ktorá vás pozýva objavovať nové vrstvy s každým dúškom.

Doprajte si luxus whisky Ailsa Bay Sweet Smoke Single Malt - whisky, ktorá skutočne vyniká svojou chuťou, vôňou a kvalitou. Objednajte si svoju fľašu ešte dnes a zažite sladkosť a dym tejto výnimočnej jednosladovej škótskej whisky.
Tabuľka dát
Ailsa Bay
Nové
Región
Lowlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)