🌾Signatory Vintage CARSEBRIDGE 35 Years Old Cask Strength 1982 48,9% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage CARSEBRIDGE 35 Years Old Cask Strength 1982 48,9% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Doprajte si zamatovú hebkosť Signatory Vintage's CARSEBRIDGE Cask Strength. Táto výnimočná whisky, ktorá dozrievala viac ako tri desaťročia, ponúka výnimočnú zmes bohatých chutí. Je plnená do fliaš v sudovej sile, ktorá vám ponúka neriedenú čistotu a robustný chuťový profil. Táto whisky, uložená v elegantnej plechovej škatuľke, je dokonalým darčekom pre znalcov alebo elegantným doplnkom vašej zbierky. Doprajte si hrejivosť a sofistikovanosť whisky CARSEBRIDGE, ktorá je dôkazom špičkového remeselného spracovania Signatory Ročník.

369,29 €

369,29 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite luxusnú chuť Signatory Vintage CARSEBRIDGE Cask Strength, ktorý elegantne zrel viac ako tri desaťročia. Táto výnimočná whisky, elegantne prezentovaná v štýlovej plechovej škatuli, je dôkazom rafinovaného destilačného majstrovstva. Jej zrelosť a silu podčiarkuje robustný obsah alkoholu, ktorý ponúka odvážny a podmanivý zážitok z pitia.

Naše Signatory Vintage CARSEBRIDGE je cesta pre zmysly. Podmanivý odtieň zlatého jantáru naznačuje jeho starý pôvod, zatiaľ čo bohatá, intenzívna vôňa dráždi vaše nozdry sľubnými tónmi opečeného duba, vanilky a náznakom dymového korenia. V chuti sa rozvinie do symfónie chutí - krémového karamelu, sušeného ovocia a štipky korenia, ktorá vedie k dlhému, hrejivému záveru, ktorý pretrváva a pripomína vám jeho vynikajúci vek a kvalitu.

Každý dúšok tejto vynikajúcej whisky vás pozýva oceniť jej komplexnosť a hĺbku. Či už ste skúsený znalec whisky alebo zvedavý začiatočník, whisky Signatory Vintage CARSEBRIDGE na vás určite urobí dojem. Jej sudová sila znamená, že je neriedená a ponúka autentický zážitok z nefiltrovanej whisky.

Vďaka krásnemu baleniu v plechovej škatuľke je dokonalým darčekom pre každého milovníka whisky alebo cenným doplnkom vašej osobnej zbierky. Tak prečo čakať? Doprajte si nadčasovú eleganciu Signatory Vintage CARSEBRIDGE Cask Strength whisky ešte dnes. Je to viac než len nápoj; je to zážitok, ktorý si budete vážiť a pamätať.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Signatory Vintage
Región
Lowlands
chat Komentáre (0)