🌾Bell's ORIGINAL Blended Scotch Whisky 40% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bell's ORIGINAL Blended Scotch Whisky 40% Vol. 1l

1.40 kg
Zažite jemnú a bohatú chuť originálneho oslepujúceho nápoja Bell's Original Blinded Scotch Whisky. Táto výnimočná zmes je známa svojou výraznou, dobre vyvinutou chuťou, vďaka ktorej sa nadšenci whisky vracajú po ďalšie. Každý dúšok ponúka harmonickú zmes jemnej, vyzretej sladovej a obilnej whisky, vďaka čomu je skutočným potešením pre chuťové bunky. Ideálna na príjemné večery alebo na dodanie štipky elegancie vašim stretnutiam. Zažite whisky ako nikdy predtým s Bell's Original Blended Scotch Whisky. Vaše chuťové poháriky vám poďakujú!

20,89 €

20,89 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, výraznú chuť originálnej zmesi Bell's Scotch Whisky. Tento prémiový destilát je výnimočný vo svojej triede, pretože sa môže pochváliť jedinečnou zmesou jemnej sladovej a obilnej whisky zo Škótska. Každý dúšok odhaľuje komplexný profil výrazných chutí vrátane dymových tónov, náznakov korenia a hladkého, dlhotrvajúceho záveru pripomínajúceho dub a vanilku.

Ručne vyrobená s dôkladným dôrazom na detail, Bell's Original Blended Scotch Whisky dozrieva v dubových sudoch, čo mu umožňuje rozvinúť hlbokú jantárovú farbu a robustný chuťový profil. Výsledkom je whisky, ktorá je nielen príjemná pre chuť, ale aj potešením pre zmysly.

Či už ste znalec whisky alebo nováčik vo svete liehovín, Bell's Original Blended Scotch Whisky má čo ponúknuť. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo primiešanú do obľúbeného kokteilu. Tak či onak, jeho dobre vyvinutá chuť a hladký záver vás určite zaujmú.

Tak prečo si nedopriať fľašu Bell's Original Blended Scotch Whisky? Na oslavy, pokojné večery alebo len tak pre seba je to ideálna voľba. Spoznajte tradíciu, remeselné spracovanie a výnimočnú kvalitu tohto výnimočného Scotch whisky. Koniec koncov, život je príliš krátky na priemerné liehoviny, urobte si ho nezabudnuteľným s Bell's Original Blended Scotch Whisky.
Tabuľka dát
Bell's
Nové
Región
Lowlands
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: