🌾Douglas Laing THE EPICUREAN Ruby Finish Limited Edition 48% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing THE EPICUREAN Ruby Finish Limited Edition 48% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte znamenitú chuť Douglas Laing THE EPICUREAN Ruby Finish Limited Edition! Táto jedinečná pálenka je potešením pre zmysly a ponúka lákavú zmes sladkých a korenistých chutí. Robustný rubínový záver dodáva whisky vrstvu komplexnosti a zanecháva dlhotrvajúce teplo, ktoré určite poteší každého znalca whisky. Uložená v elegantnej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti alebo jednoducho na to, aby ste si dopriali trochu vlastného luxusu. Spoznajte očarujúce kúzlo Douglas Laing THE EPICUREAN Ruby Finish Limited Edition ešte dnes. Dúšok tohto veľkolepého nápoja je oslavou sám o sebe!

62,29 €

62,29 € Bez DPH

Popis
Zoznámte sa s "The Epicurean", klenotom z limitovanej edície od whisky čarodejníkov z Douglas Laing. Táto výnimočná whisky je oslavou mestského životného štýlu a stelesňuje živú, rušnú energiu škótskych miest. Táto whisky s jedinečnou rubínovou príchuťou Finish sľubuje zážitok, ktorý sa nepodobá žiadnemu inému.

Každý dúšok whisky The Epicurean vás vezme na cestu po najznámejších škótskych mestách. Predstavte si, že sa prechádzate po dláždených uliciach, nasávate zvuky smiechu a hudby, cítite pulz mesta. To je esencia zachytená v tejto jedinečnej whisky.

The Epicurean je skutočnou pastvou pre zmysly. Jej lákavá vôňa sladkého ovocia, medu a korenia naplní vzduch a láka vás na dúšok. Na jazyku prináša symfóniu chutí - od sladkosti zrelého ovocia cez hrejivosť korenia až po náznak dymovej rašeliny. Rubínový finiš dodáva nádych sofistikovanosti a zanecháva pretrvávajúcu chuť, ktorá je teplá a sladká zároveň.

Táto whisky nie je len o chuti, ale aj o zážitku. The Epicurean sa dodáva v nádherne spracovanej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Či už ste skúsený znalec whisky alebo zvedavý začiatočník, táto limitovaná edícia na vás určite urobí dojem.

The Epicurean je viac než len whisky; je to oslava mestského života, pocta škótskej mestskej krajine. Tak prečo sa k oslave nepridať? Kúpte si fľašu The Epicurean ešte dnes a zažite pulzujúceho ducha škótskych miest v každej kvapke.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Douglas Laing & Co.
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Lowlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)