🌾Lochlea PLOUGHING EDITION Second Crop Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lochlea PLOUGHING EDITION Second Crop Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg

71,39 €

71,39 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme produkt, ktorý poteší vaše zmysly - Lochlea Pluh Edition Second Crop Single Malt Scotch Whisky! Tento vynikajúci destilát je zabalený v krásnej darčekovej škatuľke, ktorá je ideálnym darčekom pre každého milovníka whisky.

Lochlea Ploughing Edition je ako žiadna iná, ponúka výnimočný chuťový profil, ktorý ju odlišuje od jej rovesníkov. Jej hladká štruktúra a bohatá, komplexná chuť sú dôkazom záväzku spoločnosti Lochlea vyrábať len tú najlepšiu jednosladovú škótsku whisky.

Každý dúšok tejto výnimočnej sladovej whisky je cestou po sviežej škótskej krajine. Je vyrobená s maximálnou starostlivosťou, pričom sa používajú len tie najlepšie ingrediencie. Výsledkom je whisky s jedinečnou, robustnou chuťou a záverom, ktorý pretrváva na jazyku.

Edícia Ploughing je dôkazom tradície inovácií spoločnosti Lochlea. Je to single malt whisky z druhej úrody, čo znamená, že sa vyrába z druhej úrody jačmeňa z polí. Vďaka tomuto inovatívnemu prístupu vzniká whisky s výrazným charakterom a bezkonkurenčnou hĺbkou chuti.

Poughing Edition však nie je len o chuti - je to zážitok. Atraktívna darčeková škatuľa, v ktorej sa dodáva, dodáva whisky ďalší nádych luxusu. Či už ju kupujete ako darček, alebo ňou potešíte seba, Ploughing Edition vás určite zaujme.

Na záver možno povedať, že Lochlea Ploughing Edition Second Crop Single Malt Scotch Whisky je zážitok, ktorý sa oplatí vychutnať. Jej bohatá chuť, jemná štruktúra a osobitý charakter z nej robia povinnú výbavu pre každého milovníka whisky. Vezmite si svoju fľašu ešte dnes a vydajte sa na chuťovú cestu, na ktorú tak skoro nezabudnete!
Tabuľka dát
Lochlea
Nové
chat Komentáre (0)