🌾Lochlea HARVEST EDITION First Crop Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lochlea HARVEST EDITION First Crop Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg

75,89 €

75,89 € Bez DPH

Popis
Objavte jedinečnú chuť Lochlea Harvest Edition First Crop Single Malt Scotch Whisky. Táto prémiová škótska whisky nie je len nápoj, ale zážitok, ktorý prenesie vaše zmysly do pokojnej krajiny Škótska.

Lochlea Harvest Edition je single malt whisky, ktorá oslavuje bohatstvo škótskej úrody. Táto edícia je destilovaná z prvej úrody nášho jačmeňa, čo odráža vášeň a odhodlanie, ktoré vkladáme do každého kroku nášho procesu výroby whisky. Každý dúšok je dôkazom záväzku spoločnosti Lochlea voči kvalite a tradícii, čo z nej robí dokonalú pochúťku pre znalcov a nadšencov whisky.

Táto škótska whisky sa môže pochváliť živým, plným chuťovým profilom. Je to harmonická zmes sladkých, korenistých a ovocných tónov, ktoré určite očaria vaše chuťové bunky. Jej robustná sila 46 % obj. jej dodáva uspokojivú hĺbku, ktorá pretrváva ešte dlho po poslednom dúšku.

V štýlovej darčekovej škatuľke je Lochlea Harvest Edition výnimočným darčekom na akúkoľvek príležitosť. Či už oslavujete významný míľnik, hľadáte dokonalý darček k narodeninám, alebo jednoducho chcete niekomu prejaviť svoje uznanie, táto jednosladová škótska whisky je darčekom, ktorý sa skutočne zíde.

Zažite chuť škótskej úrody s Lochlea Harvest Edition First Crop Single Malt Scotch Whisky. Nie je to len nápoj, je to tradícia. Vychutnajte si ho zodpovedne.
Tabuľka dát
Lochlea
Nové
chat Komentáre (0)