Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Cask Strength 61,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Lowland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Cask Strength 61,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

78,29 €

78,29 € Bez DPH

Popis
Popis produktu: Ponorte sa do výnimočného sveta Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Sudová sila 61,1% obj. 0,7l v Geschenkboxe. Tento pozoruhodný produkt je dôkazom bezkonkurenčného remeselného spracovania a oddanosti kvalite. Táto jednosladová škótska whisky, známa svojou hodvábnou textúrou a zložitým chuťovým profilom, je nevyhnutnou súčasťou ponuky každého náročného znalca.

Značka sa zrodila v uznávanej výrobnej oblasti a od svojho vzniku si neustále zachováva svoj záväzok k dokonalosti. Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Cask Strength 61,1% obj. 0,7l v odrode Geschenkbox je starostlivo vytvorená tak, aby poskytovala bohatú komplexnosť a hlbokú hĺbku chuti. Každý dúšok ponúka jedinečnú zmes vlastností, ktorá poskytuje pútavý a nezabudnuteľný zážitok.

Dizajn Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Sudová sila 61,1% obj. 0,7l v Geschenkboxe je skutočne podmanivá. Vyznačuje sa zložitým umeleckým spracovaním, ktoré zvyšuje jej celkovú príťažlivosť. Vezme pijáka na zmyslovú cestu, od počiatočného pôvabu až po jemné, trvalé zakončenie. Trvalá kvalita Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Sudová sila 61,1 % obj. 0,7 l v Geschenkboxe zanecháva hlboký dojem, vyvoláva zvedavosť a pozýva k ďalšiemu skúmaniu.

Či už oslavujete významný míľnik, alebo si jednoducho doprajete osobné potešenie, Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Cask Strength 61,1% obj. 0,7l v Geschenkboxe je navrhnutý tak, aby pozdvihol každú príležitosť. Jeho výnimočné vlastnosti sú určené na vychutnávanie a plné ocenenie. Táto znamenitá jednosladová škótska whisky je viac než len nápoj; je to zážitok, ktorý vypovedá o remeselnej zručnosti a vášni, ktoré stoja za jej vznikom.
Tabuľka dát
Kingsbarns
Nové
chat Komentáre (0)