Eden Mill BOURBON CASK Single Malt Whisky 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Lowland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Eden Mill BOURBON CASK Single Malt Whisky 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

77,49 €

77,49 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do podmanivej chuti Eden Mill Bourbon Sud Single Malt Whisky. Táto prémiová whisky, ktorá dozrieva v sudoch po bourbone, je úžasnou pochúťkou, ktorá určite zaujme každého nadšenca whisky. Ručná výroba tejto jednosladovej whisky vynikne pri každom dúšku a ponúka jedinečnú zmes chutí a vôní, ktoré sú nádherne vyvážené a zaujímavé.

Eden Mill Bourbon Sud Single Malt Whisky je vyrobený precízne a s vášňou. Je oslavou tradičných metód výroby whisky, ktorá dozrieva v sudoch po bourbone, aby získala jedinečný, komplexný chuťový profil. Proces zrenia v sudoch po bourbone dodáva whisky sladkú, plnú bohatosť a zvýrazňuje jej chuť tónmi vanilky, karamelu a dubu.

Po otvorení fľaše vás privíta lákavá vôňa, ktorá je úžasnou zmesou sladkých a korenistých tónov. Prvý dúšok odhalí bohatú tapisériu chutí - jemnú sladkosť, po ktorej nasleduje teplý, korenistý záver. Je to chuťový zážitok, ktorý je upokojujúci a zároveň vzrušujúci - skutočný dôkaz kvality remeselného spracovania spoločnosti Eden Mill.

Táto whisky, prezentovaná v elegantnej darčekovej škatuľke, je dokonalým darčekom pre náročného milovníka whisky vo vašom živote. Či už je to darček k narodeninám, výročiu alebo jednoducho darček "len tak", obdarovaný nepochybne ocení chuť a kvalitu tejto výnimočnej whisky.

Eden Mill Bourbon Sud Single Malt Whisky je viac ako len nápoj, je to zážitok. Je to pozvánka na vychutnávanie a užívanie si najkrajších okamihov života. Tak prečo čakať? Doprajte sebe alebo niekomu blízkemu fľašu ešte dnes a objavte podmanivú chuť Eden Mill. Zažite radosť z popíjania vysokokvalitnej whisky, ktorá je rovnako jedinečná a výnimočná ako okamihy, v ktorých sa o ňu delíte.
Tabuľka dát
Eden Mill
Nové
chat Komentáre (0)