Bladnoch 14 Years Old Lowland Single Malt Oloroso Sherry Cask 46,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Lowland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bladnoch 14 Years Old Lowland Single Malt Oloroso Sherry Cask 46,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

101,09 €

101,09 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú, božskú chuť Bladnochu Lowland Single Malt Oloroso Sherry Cask - skutočný skvost pre znalcov whisky. Uložená v krásnej darčekovej škatuli je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť.

Táto vynikajúca sladová whiskey je produktom Bladnochu, jednej z najstarších škótskych páleníc whiskey. Jej jedinečný chuťový profil je hlboko ovplyvnený Lowland jemným a miernym podnebím regiónu. Proces zrenia v sudoch po sherry Oloroso dodáva nápoju výraznú bohatosť a hĺbku a ponúka zmyslovú cestu, aká nemá obdobu.

Každý dúšok Bladnochu Single Malt odhaľuje vrstvy komplexných chutí. Začína nádychom sladkého sherry, po ktorom nasledujú tóny sušeného ovocia a korenia. Ako sa chuť rozvíja, nájdete v nej nádych čokolády a orechové podtóny, ktoré pretrvávajú na podnebí, takže každý dúšok je spomienkou, ktorú sa oplatí vychutnať.

Táto whiskey však nie je len o chuti. Je to aj vizuálne potešenie. Zlatá jantárová tekutina sa v pohári víri a naznačuje teplo a bohatstvo, ktoré v sebe skrýva. Vaše zmysly privíta silná vôňa ovocných sadov a opečených orechov, ktorá sľubuje nezabudnuteľný degustačný zážitok.

Bladnoch Lowland Single Malt Oloroso Sherry Cask je viac ako nápoj. Je to oslava dedičstva, remeselnej zručnosti a umenia výroby whisky. Je to dokonalá voľba pre tých, ktorí si cenia jemnejšie veci v živote. Takže či už chcete potešiť seba alebo prekvapiť blízkeho, táto prémiová whiskey vás určite zaujme.

Nezabudnite, že túto výnimočnú sladovú whiskey si najlepšie vychutnáte čistú alebo s trochou vody, aby sa otvorili jej komplexné chute. Tak sa pohodlne usaďte, uvoľnite sa a nechajte sa unášať whisky Bladnoch Lowland Single Malt vás vezme na chuťovú cestu po Škótsku Lowlands. Na zdravie!
Tabuľka dát
Bladnoch
Nové
chat Komentáre (0)