🌾Abasolo El De Mexico 43.0%- 0.7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Abasolo El De Mexico 43.0%- 0.7l

1.40 kg

Objavte bohatú, jemnú chuť Abasolo El De Mexico! Tento destilát prémiovej kvality je ručne vyrábaný zo 100 % čistej mexickej kukurice, takže každý dúšok je autentickým zážitkom. Jej jedinečný charakter zaručene poteší vaše chuťové bunky, či už ste príležitostný konzument alebo znalec. Abasolo El De Mexico, ktorý je ideálny na popíjanie alebo miešanie do vašich obľúbených koktailov, je nevyhnutným doplnkom vášho domáceho baru. Zažite pravú esenciu Mexika v každej fľaši. Vyskúšajte Abasolo El De Mexico ešte dnes a vezmite svoje chuťové poháriky na chuťovú cestu!

42,49 €

42,49 € Bez DPH

47,20 €-10%

Popis
Pripravte sa na povznesenie nálady v podmanivej žiari Abasolo El De Mexico. Toto nie je len ďalšia fľaša na vašej poličke, ale osobitá zmes, ktorá rozpráva príbeh tradície, remeselnej zručnosti a bohatého mexického dedičstva.

Ponorte sa do chuti Mexika s každým dúškom Abasolo El De Mexico. Tento destilát je vyrobený s maximálnou precíznosťou, ktorá má korene v starých destilačných technikách. Výsledok? Nápoj, ktorý prináša autentickú chuť Mexika priamo do vášho pohára.

Na rozdiel od iných destilátov je Abasolo El De Mexico oslavou dedičstva. Vyrába sa zo 100 % kukurice Cacahuazintle, odrody pochádzajúcej z Mexika, ktorá je nixtamalizovaná, čo je proces používaný Aztékmi, ktorý zvyšuje chuť a výživovú hodnotu. Tento proces odlišuje výrobok Abasolo El De Mexico od ostatných a dodáva mu jedinečnú chuť a charakter.

Nie je to však len proces, ktorý robí tento destilát výnimočným. Chuť je jednoducho nezabudnuteľná - teplá, hladká a plná. Je to symfónia chutí s tónmi opečenej kukurice, medu a vanilky, ktoré tancujú na vašom podnebí a zanechávajú trvalý dojem.

Či už ste nadšenec destilátov, alebo nováčik objavujúci svet kvalitných destilátov, Abasolo El De Mexico pre vás bude vzrušujúcim zážitkom. Vychutnajte si ju s ľadom alebo vo svojom obľúbenom koktailu, ktorý vás svojou chuťou prenesie do srdca Mexika.

Pripite si s nami na tradíciu, chuť a nadčasovú príťažlivosť Abasolo El De Mexico. Na destilát, ktorý je viac ako len nápoj - je to cesta bohatou tapisériou mexického dedičstva. Salud!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Abasolo Distillery
Krajina pôvodu
Mexiko
Rozmanitosť
Kukuričná whisky
Obsah alkoholu
43.0%
Obsah
0.7l
Balenie
Bez rúrky
Prídavné látky
S farbivom
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: