Keglevich Pure Vodka & Pure Fruit MELA VERDE 18% Vol. 0,7l | Kúpiť vodku | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Keglevich Pure Vodka & Pure Fruit MELA VERDE 18% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite čistú blaženosť vodky Keglevich Pure Vodka a Pure Fruit Mela Verde, ktorá je nádherným spojením autentickej vodky a osviežujúcej chuti zeleného jablka. Túto jedinečnú zmes musia vyskúšať všetci milovníci vodky. Jej svieže, pikantné tóny zeleného jablka dokonale tancujú s jemnosťou čistej vodky a ponúkajú chuťový zážitok, aký nemá obdobu. Je ideálna na popíjanie počas teplého letného dňa alebo na pridanie ovocného nádychu do vašich obľúbených koktailov. Vyskúšajte Keglevich Pure Vodka a Pure Fruit Mela Verde a nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na vzrušujúcu cestu chutí.

10,49 €

10,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť Keglevich Pure Vodka & Pure Fruit MELA VERDE. Táto vysokokvalitná liehovinová zmes ponúka nezabudnuteľný zmyslový zážitok, ktorý podnieti vaše chuťové poháriky a zanechá vo vás chuť na ďalšie.

Vodka Keglevich Pure Vodka, vyrobená s dôkladnou precíznosťou a vášňou, je dôkazom záväzku značky k dokonalosti. Destilovaná s použitím tých najlepších obilnín sa môže pochváliť hladkou a čistou chuťou, vďaka čomu je ideálnou voľbou na bežné popíjanie, koktaily alebo oslavné panáky. Čistota vodky sa odráža nielen v jej názve, ale aj v jej chuti.

To, čo však robí tento výrobok skutočne výnimočným, je infúzia čistého ovocia MELA VERDE. Tento lahodný prídavok prináša do klasickej vodky osviežujúci nádych a robí z nej jedinečný pôžitok pre tých, ktorí majú odvážne chuťové bunky. MELA VERDE, teda zelené jablko, dodáva vodke štipľavú, sviežu chuť, ktorá nádherne ladí s jemnosťou vodky a vytvára osviežujúcu zmes, ktorá je odvážna a osviežujúca zároveň.

Živé ovocné tóny MELA VERDE sú dokonale vyvážené s čistými, sviežimi tónmi vodky a ponúkajú nádherný kontrast, ktorý zaujme vaše chuťové poháriky od prvého do posledného dúšku. Lahodná príchuť zeleného jablka nielen zvýrazňuje chuť vodky, ale dodáva jej aj krásny, žiarivý zelený odtieň, vďaka čomu je nápoj aj vizuálne príťažlivý.

S Keglevich Pure Vodka & Pure Fruit MELA VERDE si vychutnáte to najlepšie z oboch svetov - sofistikovanú jemnosť prémiovej vodky a osviežujúci nádych zelených jabĺk. Je to hravý, všestranný nápoj, ktorý je ideálny na akúkoľvek príležitosť - či už organizujete večierok, užívate si pokojný večer, alebo hľadáte dokonalý darček pre blízkeho človeka.

Vo svete plnom obyčajných liehovín sa odvážte byť iní s Keglevich Pure Vodka & Pure Fruit MELA VERDE. Je to jedinečná, podmanivá zmes, ktorá určite zanechá trvalý dojem. Tak prečo čakať? Pozdvihnite svoju zbierku destilátov touto výnimočnou zmesou a nechajte sa spoločnosťou Keglevich preniesť do sveta jedinečnej chuti a kvality. Na zdravie!
Tabuľka dát
Keglevich
Nové
chat Komentáre (0)