Encore Premium Vodka 41% Vol. 0,5l | Kúpiť vodku | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Encore Premium Vodka 41% Vol. 0,5l

1.40 kg
Zažite chuť luxusu s vodkou Encore Premium. Tento jemný, vysokokvalitný alkohol je ideálny na popíjanie alebo miešanie do vašich obľúbených koktailov. Trikrát destilovaná pre dosiahnutie čistoty prináša čistú, sviežu chuť, ktorú milovníci vodky zbožňujú. Jej bohatá štruktúra a jemná sladkosť odlišujú Encore od ostatných. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo sa len uvoľňujete po dlhom dni, Encore Premium Vodka vám spríjemní chvíle. Doprajte si Encore - dokonalý zážitok z vodky.

25,89 €

25,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vstúpte do sveta luxusu a elegancie s vodkou Encore Premium. Táto jemná vodka najvyššej kvality, destilovaná do dokonalosti, je stelesnením triedy a sofistikovanosti. Či už ste znalec vodky alebo nadšenec koktailov, nemožno poprieť príťažlivosť vodky Encore Premium.

Od okamihu, keď otvoríte fľašu, vás Encore Premium Vodka upúta sviežou, čistou vôňou, ktorá naznačuje jej jemnú hladkosť. Prvý dúšok odhalí robustnú chuť, rovnováhu sladkých a slaných tónov, ktoré naplnia chuťové bunky sofistikovaným pocitom. Záver je hladký a uspokojivý a zanecháva za sebou hrejivý dozvuk, ktorý vypovedá o jeho prvotriednej kvalite.

Encore Premium Vodka predstavuje dokonalú kombináciu tradičných destilačných postupov a moderných inovácií. Každá fľaša je dôkazom našej oddanosti kvalite a prináša vám vodku, ktorá vyniká svojou priezračnosťou, čistotou a rafinovanosťou. Získavame tie najlepšie ingrediencie a každá šarža prechádza prísnym destilačným procesom, aby sa zabezpečila výnimočná jemnosť a chuť vodky.

Každý dúšok vodky Encore Premium je zážitkom sám o sebe. Vychutnajte si ju čistú, aby ste si vychutnali jej komplexný chuťový profil, alebo ju primiešajte do svojich obľúbených koktailov, aby ste ju osviežili. Je dokonalým doplnkom kozmopolitanu, vodky martini alebo klasickej Moscow Mule. Bez ohľadu na to, ako si ju vychutnáte, vodka Encore Premium svojím jedinečným charakterom obohatí každý nápoj.

Encore Premium Vodka nie je len nápoj, je to životný štýl. Je pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote a neboja sa dopriať si trochu luxusu. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma, Encore Premium Vodka je dokonalým spoločníkom.

Tak prečo čakať? Pozdvihnite svoj zážitok z vodky na novú úroveň s vodkou Encore Premium. Jej vynikajúca kvalita, znamenitá chuť a hladký povrch vás určite ohromia. Ale upozorňujeme vás, že ak raz ochutnáte vodku Encore Premium Vodka, už nebude cesty späť.

Objavte svet luxusu a sofistikovanosti s vodkou Encore Premium Vodka. Je to viac ako len vodka. Je to zážitok. Vychutnajte si výnimočnú chuť Encore Premium Vodky, ktorá je stelesnením luxusu vo fľaši. Nepite len vodku, zažite ju s vodkou Encore Premium Vodka.

Poznámka: Vychutnávajte si ju zodpovedne. Encore Premium Vodka je určená pre osoby, ktoré sú plnoleté.
Tabuľka dát
Encore
Nové
chat Komentáre (0)