Ruggeri Argeo Prosecco Stielglas mit Eichung | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ruggeri Argeo Prosecco Stielglas mit Eichung

1.40 kg
Preskúmajte svet šumivých vín s pohárom Ruggeri Argeo Prosecco Stielglas mit Eichung. Tento elegantný pohár je navrhnutý tak, aby maximalizoval chuť a vôňu vášho obľúbeného prosecca. Jeho jedinečné tvarovanie pomáha zachovať bublinky a intenzitu vône, čo zaručuje dokonalý zážitok pri každom dúšku. Pohár je vyrobený z kvalitného skla s precíznou eichungou, ktorá umožňuje dokonalé odmeriavanie. S pohárom Ruggeri Argeo Prosecco si užijete každú oslavu alebo špeciálnu príležitosť na maximum. Skvelý darček pre milovníkov vína alebo jemný doplnok do vašej domácej minibarovej zbierky.

6,89 €

6,89 € Bez DPH

Popis
Zažite výnimočnú chuť talianskeho bublinkového vína s Ruggeri Argeo Prosecco Stielglas - Eichung. Tento nádherný pohár na Prosecco ponúka sofistikovaný spôsob, ako si vychutnať svoje obľúbené šumivé víno.

Tento Stielglas alebo pohár na stopke, vyrobený s eleganciou a štýlom, je špeciálne navrhnutý tak, aby zvýraznil chuť a vôňu Prosecca. Tvar pohára umožňuje dokonalé premiešanie vzduchu s vínom, čím sa uvoľní jeho plný buket a zvýrazní sa jeho chuť.

Na rozdiel od iných pohárov na víno má Ruggeri Argeo Prosecco Stielglas - Eichung jedinečnú značku Eichung alebo kalibračnú značku, ktorá zaručuje, že vždy nalejete dokonalú porciu. Vďaka tejto premyslenej funkcii je ideálnou voľbou pre znalcov vína aj začiatočníkov.

Ruggeri Argeo Prosecco Stielglas - Eichung nie je len pohár na víno, je to umelecké dielo. Jeho elegantný, moderný dizajn je krásnym doplnkom každého prestretého stola, vďaka ktorému sa každý dúšok Prosecca stane luxusným zážitkom.

Tak prečo sa uspokojiť s akýmkoľvek starým pohárom na víno, keď môžete pozdvihnúť svoj zážitok z pitia Prosecca s pohárom Ruggeri Argeo Prosecco Stielglas - Eichung? Objednajte si ho ešte dnes a objavte rozdiel, ktorý môže špeciálne navrhnutý pohár priniesť vášmu obľúbenému talianskemu šumivému nápoju. A nezabudnite, že dobré víno si zaslúži dobrý pohár. Na zdravie!
Tabuľka dát
Ruggeri
Nové
chat Komentáre (0)