Scavi & Ray PROSECCO Spumante DOC 11% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Scavi & Ray PROSECCO Spumante DOC 11% Vol. 0,75l

1.40 kg
Podmane sa gurmánskym zážitkom s naším Scavi & Ray Prosecco Spumante DOC. Tento luxusný šumivé víno, pôvodom z talianskeho regiónu Veneto, prichádza s jemnými tónmi zeleného jablka a kvetov. S jeho sviežim a osviežujúcim chutným profilom, je ideálnym spoločníkom pre akúkoľvek príležitosť - či už pre párty s priateľmi, romantickú večeru, alebo len tak pre radosť z chutí a života. Nechajte sa rozmaznávať lahodnými bublinkami Scavi & Ray Prosecco!

13,59 €

13,59 € Bez DPH

Popis
Doprajte si luxusnú chuť vína Scavi & Ray Prosecco Spumante DOC. Toto výnimočné talianske šumivé víno určite podmaní vaše chuťové poháriky a pozdvihne každú príležitosť. Vďaka jemným bublinkám, zvodnej vôni a sviežemu záveru je toto Prosecco stelesnením sofistikovanosti a elegancie.

Od prvého dúšku vás očarí harmonická zmes ovocných chutí a kvetinových tónov. Svieže a ľahké Prosecco má príjemnú kyslosť, ktorá dokonale vyvažuje jeho jemnú sladkosť. Je to dokonalý spoločník na aperitívy, dezerty alebo jednoducho na oslavu pekných chvíľ v živote.

Scavi & Ray Prosecco Spumante DOC sa vyrába v srdci uznávaného talianskeho regiónu Prosecco tradičnou talianskou metódou. Vyrába sa z ručne zbieraného hrozna Glera a odráža bohaté dedičstvo a výnimočnú kvalitu, ktorou je značka Scavi & Ray preslávená.

Ak ste fanúšikom šumivých vín, toto Prosecco musíte vyskúšať. Či už organizujete večierok, plánujete romantickú večeru, alebo si len chcete dopriať po dlhom dni, Scavi & Ray Prosecco Spumante DOC vás určite zaujme. Nie je to len fľaša vína, je to pozvánka zažiť taliansky luxus v jeho najlepšej podobe.
Tabuľka dát
Scavi & Ray
Nové
chat Komentáre (0)