Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut 12,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut 12,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg
Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut v darčekovej krabičke je skutočný poklad medzi šumivými vínami. Toto jedinečné šampanské, známe svojou intenzívnou chut'ou a elegantným perlením, je vytvorené z najlepších francúzskych hrozienok. Každé popíjanie sa stane nezabudnuteľným zážitkom. Vďaka jeho lahodnej chuti a luxusnému balení je ideálnym darčekom pre tých, ktorí si potrpia na kvalitu. Ponorte sa do sveta luxusu s Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut v darčekovej krabičke. Vezmite si čas a užite si každý šumivý dúšok tohto výnimočného nápoja.

47,29 €

47,29 € Bez DPH

Popis
Zoznámte sa s vynikajúcim šampanským Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut. Táto luxusná fľaša bubliniek je stelesnením osláv a elegancie. Je určená na výnimočné chvíle, keď si chcete pripiť na úspech, vyjadriť lásku alebo si jednoducho vychutnať tie najlepšie veci v živote.

Stačí dúšok tohto prémiového šampanského, aby ste pochopili, prečo je Moët & Chandon najobľúbenejšou značkou šampanského na svete. IMPÉRIAL Brut predstavuje charakteristický štýl tohto domu - lákavú zmes bohatého tela, sviežosti a šťavnatej ovocnosti. Vyrobené z viac ako 100 rôznych vín vrátane špeciálnej porcie rezervných vín ponúka komplexný a vyladený chuťový profil, ktorý očarí vaše chuťové bunky.

Keď šampanské nalejete do flauty, privíta vás jeho žiarivý zlatý odtieň, šumivé bublinky a buket bieleho ovocia, citrusov a briošky. Prvý dúšok odhalí tóny hrušky, jablka a broskyne s náznakmi citrónových a limetkových kvetov. Záver je svieži a čistý a zanecháva príjemnú, dlhotrvajúcu dochuť.

Šampanské Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut je ideálnou voľbou na akúkoľvek oslavu - od narodenín a výročí až po svadby a firemné akcie. Je tiež premysleným darčekom pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Či už si pripíjate na významný míľnik, alebo sa len tak lúčite po dlhom dni, toto šampanské je pre vás to pravé.

Tak prečo čakať na špeciálnu príležitosť? Každý deň stojí za oslavu so šampanským Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut. Vyklopte zátku, vychutnajte si bublinky a urobte každý okamih nezabudnuteľným. Zažite chuť luxusu ešte dnes!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)