Stölzle Lausitz Exquisit Royal Bordeaux Weinglas 64,5 cl | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stölzle Lausitz Exquisit Royal Bordeaux Weinglas 64,5 cl

1.40 kg
Pozdvihnite svoj zážitok z vína so skleneným pohárom Stölzle Lausitz Exquisit Royal Bordeaux. Je navrhnutý s ohľadom na sofistikovanosť a je ideálny pre tých, ktorí ocenia dobré Bordeaux alebo akékoľvek iné bohaté, plné víno. Tento pohár vyrobený v Nemecku v sebe spája eleganciu, funkčnosť a odolnosť. Jeho jedinečný tvar pomáha zvýrazniť chuť a vôňu vášho obľúbeného vína. Či už ste znalec vína, alebo si len radi dáte pohár k večeri, tento pohár je nevyhnutným doplnkom vašej zbierky. Na zdravie na dobré časy a skvelé víno!

16,49 €

16,49 € Bez DPH

Popis
S pohárom na víno Stölzle Lausitz Exquisit Royal Bordeaux vstúpte do sveta rafinovanej elegancie. Tento ohromujúci sklenený kus nie je len nádobou, ale aj vyjadrením dobrého vkusu, sofistikovanosti a lásky k jemným veciam v živote.

Pohár na víno Exquisit Royal Bordeaux od spoločnosti Stölzle Lausitz je majstrovsky vyrobený v Nemecku, ktoré je známe vynikajúcim remeselným spracovaním a bezkonkurenčnou kvalitou. Pohár sa môže pochváliť elegantným, nadčasovým dizajnom, ktorý podčiarkuje farbu a hĺbku vášho obľúbeného Bordeaux a zvyšuje vizuálnu príťažlivosť vašej degustácie vína.

Jeho veľkorysá veľkosť umožňuje vínu dýchať, čím sa uvoľní celá škála vôní a chutí priamo do vašich zmyslov. Dlhá stopka zaručuje, že teplo vašej ruky neovplyvní teplotu vína, čím sa zachová jeho optimálna chuť.

Krištáľová priehľadnosť pohára ešte viac umocňuje zážitok a umožňuje vám naplno oceniť odtiene vína. Nie je to len pohár na víno, je to kľúč na odomknutie plného potenciálu vášho obľúbeného Bordeaux.

Či už ste znalec vína, alebo si len z času na čas vychutnáte pohár dobrého Bordeaux, pohár na víno Stölzle Lausitz Exquisit Royal Bordeaux je dokonalým doplnkom vašej zbierky pohárov. Je to aj vynikajúci nápad na darček pre milovníkov vína, vďaka ktorému sa každý dúšok stane oslavou.

Doprajte si doma luxus vynikajúceho stolovania s týmto znamenitým pohárom na víno. Dobré víno si predsa zaslúži vychutnať si v pohári, ktorý zvýrazní jeho chuť, vôňu a krásu. Pripite si na dobrý život s pohárom Stölzle Lausitz.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)