Royal Leerdam BOUQUET Weinkelch 1/8 u. 1/16 geeicht 29 cl | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Royal Leerdam BOUQUET Weinkelch 1/8 u. 1/16 geeicht 29 cl

1.40 kg
Objavte elegantnú sofistikovanosť pohára na víno Royal Leerdam Bouquet. Tento pohár, ručne vyrobený zručnými remeselníkmi, je dokonalým spoločníkom vášho obľúbeného vína. Jeho jedinečný dizajn zvýrazňuje arómu vína a zaručuje, že každý dúšok bude zmyslovým zážitkom. Pevná stopka a vyvážená základňa pohára poskytujú stabilitu, zatiaľ čo veľkorysá miska umožňuje vínu dýchať, čím sa zvýrazňuje jeho chuť. Či už ste nadšencom vína, alebo sa len radi zabávate, pohár na víno Royal Leerdam Bouquet je nevyhnutným doplnkom vašej zbierky pohárov. Vychutnajte si víno vo veľkom štýle!

5,69 €

5,69 € Bez DPH

Popis
Objavte esenciu elegancie a sofistikovaného pitia s Royal Leerdam BOUQUET Weinkelch. Tento pohár na víno, vyrobený renomovanou spoločnosťou Royal Leerdam, je stelesnením štýlu a funkčnosti, vďaka čomu sa stane nevyhnutným doplnkom vašej zbierky barového riadu.

BOUQUET Weinkelch nie je len pohár na víno, je to vyjadrenie znamenitého vkusu. Vďaka dokonalej vyváženosti sa pohodlne drží v ruke, zatiaľ čo jeho rafinovaný tvar umožňuje vínu dýchať, čím umocňuje vôňu a chuť vášho obľúbeného ročníka.

Tento pohár bol starostlivo navrhnutý so zmyslom pre detail, ktorý dokáže dosiahnuť len spoločnosť Royal Leerdam. Číre, vysokokvalitné sklo sa na svetle leskne a ukazuje žiarivé farby vášho vína, vďaka čomu je každý dúšok nezabudnuteľným zážitkom.

Či už ste znalec vína alebo príležitostný konzument, pohár Royal Leerdam BOUQUET Weinkelch je dokonalým spoločníkom, ktorý pozdvihne váš zážitok z vína. Tak prečo čakať? Dodajte svojim posedeniam pri víne nádych sofistikovanosti a noblesy s Royal Leerdam BOUQUET Weinkelch. Na zdravie a dobré časy!
Tabuľka dát
Royal Leerdam
Nové
chat Komentáre (0)