Schlumberger WHITE ICE Austrian Sparkling Secco 11,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox mit Ritzenhof Glas | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Schlumberger WHITE ICE Austrian Sparkling Secco 11,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox mit Ritzenhof Glas

1.40 kg
Doprajte si vynikajúcu chuť rakúskeho šumivého sektu Schlumberger WHITE ICE, ktorý je skutočne veľkolepou bublinkovou pochúťkou! Toto šumivé víno, vyrobené v Rakúsku, sa môže pochváliť rafinovanou chuťou, ktorá je ideálna na oslavy alebo len na to, aby ste sa cítili výnimočne každý deň. Nie je to len fľaša vína - je to zážitok, ktorý čaká na otvorenie. Každý nákup sa dodáva v krásnej darčekovej krabici so skleneným pohárom Ritzenhof, čo z neho robí ideálny darček pre milovníkov vína. Vychutnajte si šumivé čaro vína Schlumberger WHITE ICE Sparkling Secco. Dúšok tohto vína je prípitkom na eleganciu a sofistikovanosť.

18,19 €

18,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám rakúske šumivé víno Schlumberger WHITE ICE - skutočný pôžitok pre všetkých milovníkov šumivých vín. Tento znamenitý nápoj je plnený do prémiového skla Ritzenhof, ktoré vyjadruje neochvejný záväzok voči kvalite a luxusu.

Schlumberger WHITE ICE, vyrobený s maximálnou precíznosťou v srdci Rakúska, vás vezme na zmyslovú cestu do zelených viníc Európy. Pri každom dúšku sa odkrýva podmanivá zmes sviežeho hrozna, chrumkavého jablka a náznaku citrusov, ktorá zanechá na vašom podnebí trvalý dojem. Bublinkové perlenie prináša ľahký, živý nádych, vďaka čomu je dokonalým spoločníkom na oslavy alebo jednoducho na vychutnávanie pokojného večera.

S obsahom alkoholu, ktorý je v dokonalej rovnováhe, ponúka Schlumberger WHITE ICE Sparkling Secco jemnú, rafinovanú chuť, ktorá je osviežujúco odlišná. Elegantná sklenená fľaša Ritzenhof mu dodáva na pôvabe, takže je fantastickým darčekom pre znalca vína vo vašom živote alebo elegantným doplnkom vašej zbierky vín.

Zažite čaro rakúskych viníc s vínom Schlumberger WHITE ICE. Je to viac než len šumivé sektu, je to oslava vo fľaši. Či už si pripíjate na významný míľnik, usporadúvate večeru, alebo sa uvoľňujete po dlhom dni, toto rakúske šumivé secco je vašou voľbou.

Tak prečo čakať? Odhaľte šumivé kúzlo Schlumberger WHITE ICE ešte dnes a pozdvihnite svoj zážitok z vína na novú úroveň.
Tabuľka dát
Schlumberger
Nové
chat Komentáre (0)