Schlumberger WHITE ICE Secco 11,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Schlumberger WHITE ICE Secco 11,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Vychutnajte si osviežujúcu chuť Schlumberger White Ice Secco! Tento lahodný nápoj sa vyznačuje jedinečnou iskrou, ktorá tancuje na jazyku, a sviežim záverom, ktorý je ideálny na prípitok pri akejkoľvek príležitosti. Jeho znamenitá chuť v spojení s priezračnou bielou farbou robí z každého dúšku oslavu. Či už usporadúvate večeru, alebo sa uvoľňujete po dlhom dni, Schlumberger White Ice Secco je dokonalým spoločníkom. Objavte znamenitú chuť Schlumbergera ešte dnes a nechajte svoje chuťové poháriky oslavovať! Nezabudnite, že vždy pite zodpovedne a vychutnávajte si každý dúšok.

17,69 €

17,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám vynikajúce víno Schlumberger WHITE ICE Secco, fľašu čistého pôžitku, ktorá nanovo definuje váš zážitok z vína. Toto jedinečné biele víno je luxusnou zmesou od renomovaných výrobcov vína Schlumberger, ktorí sú celosvetovo známi svojou oddanosťou kvalite a chuti.

Víno WHITE ICE Secco je pre milovníkov vína ako stvorené. Môže sa pochváliť sviežou, čerstvou chuťou s nádychom ovocných tónov, vďaka čomu je ideálnym spoločníkom na každú príležitosť. Či už ide o pokojnú večeru doma, živú párty alebo darček pre blízkeho, toto víno ju určite urobí nezabudnuteľnou.

To, čo toto víno odlišuje, je jeho jedinečný proces fermentácie, ktorý mu dodáva výrazný, jemný chuťový profil. Ponorte sa do jemnej rovnováhy ľahkej kyslosti a ovocnej sladkosti, ktorá vytvára symfóniu chutí, ktorá očarí vaše chuťové bunky.

Toto biele víno nie je len o chuti, ale aj o zážitku. Elegantný dizajn fľaše spolu s iskrivou čistotou vína je pastvou pre oči. Podávajte ho vychladené, aby ste si vychutnali ľadovú, osviežujúcu pochúťku, po ktorej budete túžiť po ďalších.

Pitie vína Schlumberger WHITE ICE Secco sa podobá ceste - ceste objavovania komplexných chutí a vôní. Od prvého do posledného dúšku sľubuje nezabudnuteľné vínne dobrodružstvo.

Ale neberte nás len za slovo. Vyskúšajte Schlumberger WHITE ICE Secco ešte dnes a nechajte posúdiť svoje chuťové bunky. Vďaka svojej špičkovej kvalite a prijateľnej cene je to víno, ktoré sa stále darí.

Vychutnajte si jemné vinárske umenie v jeho najlepšej podobe s vínom Schlumberger WHITE ICE Secco. Vaša cesta za vínom sa začína tu.
Tabuľka dát
Schlumberger
Nové
chat Komentáre (0)