Schlumberger WHITE ICE Secco 11,5% Vol. 0,2l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Schlumberger WHITE ICE Secco 11,5% Vol. 0,2l

1.40 kg
Doprajte si osviežujúci zážitok zo Schlumberger White Ice Secco, nádherného bublinkového nápoja, ktorý je ideálny na každú príležitosť. Tento znamenitý tip sa môže pochváliť sviežou, ľahkou chuťou s prímesou suchosti, čím vytvára osviežujúcu zmes, ktorá podráždi vaše chuťové poháriky. Nápoj Schlumberger White Ice Secco je ideálny na oslavu výnimočných chvíľ alebo len na uvoľnenie po dlhom dni. A hádajte čo? Je vhodný aj pre vegánov! Tak prečo čakať? Urobte si nezabudnuteľné chvíle s nápojom Schlumberger White Ice Secco. Ochutnajte ten rozdiel ešte dnes!

5,69 €

5,69 € Bez DPH

Popis
Spustite kúzlo Schlumberger WHITE ICE Secco! Toto elegantné šumivé potešenie musí mať každý milovník vína. Vyrobené s maximálnou starostlivosťou sa môže pochváliť neodolateľnou chuťou, ktorá pretrváva na jazyku.

Schlumberger WHITE ICE Secco je dôkazom zručnosti a odhodlania našich skúsených vinárov. Je to šumivé víno, ktoré je sofistikované a zároveň osviežujúce, ideálne pre tých, ktorí si cenia jemné veci v živote. Každý dúšok je oslavou sám o sebe - svieži, perlivý zážitok, ktorý vás určite očarí.

Len si predstavte, ako vám na jazyku tancujú nádherné bublinky, po ktorých nasleduje výbuch živých chutí. Schlumberger WHITE ICE Secco je symfóniou chuti, v ktorej sa spája nádherná sladkosť s osviežujúcou kyslosťou. Je to dokonalá rovnováha, vďaka ktorej je toto šumivé víno také neodolateľné.

Schlumberger WHITE ICE Secco je viac ako len šumivé víno. Je dokonalým spoločníkom na oslavy, romantické večere alebo jednoducho na relaxáciu po dlhom dni. Či už si pripíjate na špeciálnu príležitosť, alebo si doprajete chvíľku pokoja, Schlumberger WHITE ICE Secco je vždy tou správnou voľbou.

Tak prečo čakať? Doprajte si luxusnú chuť Schlumberger WHITE ICE Secco. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Doprajte si ho ešte dnes a nechajte sa unášať bublinkami. Zaslúžite si to!
Tabuľka dát
Schlumberger
Nové
chat Komentáre (0)