Schlumberger ICE Secco Selection 11,5% Vol. 3x0,2l in Geschenkbox | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Schlumberger ICE Secco Selection 11,5% Vol. 3x0,2l in Geschenkbox

1.40 kg
Spoznajte eleganciu šumivého vína Schlumberger ICE Secco Selection, ktoré je skutočne výnimočné. Toto senzačné trio zabalené v krásnej darčekovej krabici je dokonalou pochúťkou na každú príležitosť. Dráždivá chuť vína ICE Secco Selection si podmaní vaše zmysly, pretože ponúka jemnú rovnováhu suchosti a sladkosti. Prekypuje sviežou, osviežujúcou chuťou a je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Tak prečo čakať? Doprajte si luxusný Schlumberger ICE Secco Selection ešte dnes a pozdvihnite svoje oslavy. Nezabudnite, že skvelé chvíle si najlepšie vychutnáte so skvelým vínom!

18,19 €

18,19 € Bez DPH

Popis
Zažite výnimočnú chuť Schlumberger ICE Secco Selection. Toto nádherné šumivé víno nesmie chýbať na žiadnej oslave alebo špeciálnej príležitosti. Schlumberger ICE Secco Selection je známy svojou dokonale vyváženou zmesou, ktorá ponúka znamenitú chuť, ktorá určite zapôsobí aj na tie najnáročnejšie chuťové bunky.

Každý dúšok tejto úžasnej selekcie odhalí jemné tóny chrumkavého jablka, osviežujúcich citrusov a jemný nádych tropického ovocia. Vďaka ľahkému telu a jemným bublinkám je ideálnou voľbou na prípitok alebo na kombinovanie s rôznymi pokrmami. Či už oslavujete významný míľnik, alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma, toto šumivé víno určite pozdvihne úroveň tejto príležitosti.

Schlumberger ICE Secco Selection sa dodáva v elegantnej, štýlovej fľaši, vďaka ktorej je ideálnym darčekom pre blízke osoby alebo skvelým doplnkom vašej zbierky vín. Každé balenie obsahuje tri fľaše, takže sa o radosť a chuť môžete podeliť s priateľmi alebo si ich uschovať na budúce oslavy.

Toto šumivé víno nie je len o jeho chuti. Pôsobivý je aj proces jeho výroby. Každá fľaša sektu Schlumberger ICE Secco Selection, vyrobená s precíznosťou a starostlivosťou, je dôkazom záväzku značky k vysokej kvalite. Od vinohradu až po fľašu je každý krok starostlivo vykonaný, aby ste v každom dúšku získali tú najlepšiu chuť.

Tak do toho, zdvihnite pohár Schlumberger ICE Secco Selection a urobte si každý okamih skutočne výnimočným. Nie je to len šumivé víno, je to chuť luxusu, ktorú si môžete vychutnať, jeden dúšok za druhým.
Tabuľka dát
Schlumberger
Nové
chat Komentáre (0)