Schlumberger Sparkling Jahrgangssekt Brut Methusalem 12% Vol. 6l in Geschenkbox | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Schlumberger Sparkling Jahrgangssekt Brut Methusalem 12% Vol. 6l in Geschenkbox

1.40 kg
Oslavujte štýlovo s naším šumivým vínom Schlumberger Jahrgangssekt Brut Methusalem! Toto vynikajúce šumivé víno uložené v krásnej darčekovej škatuli je stelesnením elegancie a sofistikovanosti. Jeho živá, svieža chuť a dráždivé bublinky premenia každú príležitosť na veľkolepú oslavu. Tento Brut Methusalem je prípitkom na kvalitu a remeselnú zručnosť, skutočným dôkazom slávnej tradície spoločnosti Schlumberger. Pripravte sa otvoriť zátku a nechať dobrú náladu plynúť! Ideálne ako darček alebo na vychutnanie si ho sami. Život je príliš krátky na niečo iné ako to najlepšie!

239,39 €

239,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si elegantnú, luxusnú a rafinovanú chuť šumivého vína Schlumberger Sparkling Jahrgangssekt Brut Methusalem. Toto šumivé víno vyniká v dave svojím sviežim, sofistikovaným chuťovým profilom, vďaka ktorému je každý dúšok nezabudnuteľným zážitkom.

Tento sekt Jahrgangssekt Brut, ktorý pochádza z renomovaných viníc spoločnosti Schlumberger, výrobcu vína so stáročnými skúsenosťami, vám prináša dokonalé spojenie tradície a inovácie. Každá fľaša nesie odkaz starostlivého remeselného spracovania a neochvejného záväzku kvality.

Vychutnajte si jemné bublinky a žiarivý zlatistý odtieň, ktorý vás privíta, keď si ho nalejete do pohára. Nechajte svoje zmysly povzbudiť jedinečnou vôňou, ktorá je nádhernou zmesou čerstvého ovocia a jemných tónov kvasníc. Prvý dúšok prináša harmonickú rovnováhu kyslosti a sladkosti, zavŕšenú dlhotrvajúcou krémovou dochuťou, po ktorej budete chcieť ešte.

Šumivé víno Schlumberger Sparkling Jahrgangssekt Brut Methusalem, ktoré je ideálne na oslavu výnimočných príležitostí alebo len na pokojný večer, je hviezdou samo o sebe. Jeho výnimočná chuť a kvalita mu vyniesli miesto v srdciach milovníkov vína na celom svete.

Či už ste znalec s vycibrenými chuťovými pohárikmi, alebo začiatočník, ktorý chce preskúmať svet vína, Schlumberger Sparkling Jahrgangssekt Brut Methusalem sľubuje zážitok, aký nemá obdobu. Jeho všestrannosť umožňuje vychutnať si ho samostatne alebo v kombinácii s rôznymi pokrmami, čo z neho robí cenný doplnok každej zbierky vín.

Tak prečo čakať? Doprajte si vznešenú chuť šumivého vína Schlumberger Sparkling Jahrgangssekt Brut Methusalem ešte dnes a objavte radosť z dobrého vína.
Tabuľka dát
Schlumberger
Nové
chat Komentáre (0)