Wiener Hofburg Rosé Trocken 12,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wiener Hofburg Rosé Trocken 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Zamilujte sa do jemného šarmu vína Wiener Hofburg Rosé Trocken. Toto svieže ružové víno vyrobené v srdci Viedne sa môže pochváliť žiarivým ružovým odtieňom a lákavou chuťou. Prvý dúšok je tancom osviežujúcich chutí, v ktorých sa miešajú jahody, maliny a náznak citrusov. Toto ružové víno je ideálne na slnečný popoludňajší piknik alebo romantické rande, je to oslava vo fľaši. Otvorte fľašu Wiener Hofburg Rosé Trocken a nechajte sa unášať dobrou náladou!

9,99 €

9,99 € Bez DPH

Popis
Spoznajte lahodnú chuť vína Wiener Hofburg Rosé Trocken, vynikajúceho vína, ktoré ponúka jemnú rovnováhu ovocných chutí a elegantnej suchosti. Toto ružové víno je skrytým klenotom z prestížnych viedenských viníc, ktoré sú známe svojou bohatou históriou a vynikajúcou kvalitou hrozna.

Toto nádherné ružové víno si podmaní zmysly svojou krásnou ružovou farbou a jemnou vôňou červeného ovocia a ruží. V chuti sa odhalí zvodná zmes zrelých jahôd, čerešní a náznaku korenia, dokonale vyvážená osviežujúcou kyselinkou. Záver je dlhý a svieži a zanecháva príjemnú dochuť, ktorá vás pozýva na ďalší dúšok.

Wiener Hofburg Rosé Trocken nie je len víno, je to zážitok - cesta romantickou krajinou Viedne a oslava jej vinárskej tradície. Vďaka svojej všestrannosti je ideálnym spoločníkom k širokej škále jedál, od morských plodov a grilovaného mäsa až po pikantné jedlá ázijskej kuchyne.

Či už plánujete romantickú večeru, stretnutie s priateľmi, alebo si jednoducho chcete oddýchnuť po dlhom dni, Wiener Hofburg Rosé Trocken je ideálnou voľbou. Vychutnajte si ho vychladené počas teplého letného dňa alebo ho skombinujte so svojím obľúbeným jedlom, aby ste naplno využili jeho potenciál.

Pozdravte krásne životné okamihy s vínom Wiener Hofburg Rosé Trocken - vínom, ktoré v sebe spája tradíciu, eleganciu a radosť zo spoločného prežívania dobrých chvíľ. Tak prečo čakať? Doplňte svoju zbierku vín o kúsok viedenského šarmu ešte dnes!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)