Freixenet CARTA ROSADO Rosé Dry 11,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Freixenet CARTA ROSADO Rosé Dry 11,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Zažite radosť z osviežujúceho pohára Freixenet Carta Rosado Rosé Dry. Toto živé a svieže ružové víno je dokonalým spoločníkom na každú oslavu alebo pohodový večer doma. Vďaka ovocným tónom a suchému záveru uchváti vaše chuťové bunky v tanci chutí. Toto ružové víno je obľúbené pre svoju vynikajúcu kvalitu a prijateľnú cenu, vďaka čomu si ho zamilujú všetky davy. Otvorte si fľašu ešte dnes a nechajte oslavné bublinky Freixenet Carta Rosado pozdvihnúť vašu náladu. Nezabudnite, že s nádychom ružového je každý deň lepší!

9,29 €

9,29 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do lahodne bublinkového sveta Freixenet Carta Rosado Rosé Dry. Vynikajúce španielske šumivé víno je ideálnou voľbou pre tých, ktorí milujú ružové víno s príchuťou vzrušenia. Toto žiarivé ružové víno je festivalom chutí, preplnený tónmi zrelých červených bobúľ, čerstvých kvetov a náznakom základnej sviežosti, po ktorej vaše chuťové poháriky zatúžia po ďalšom.

Freixenet Carta Rosado Rosé Dry nie je len o chuti, je to zážitok. Lákavý ružový odtieň, zvodná vôňa a povzbudzujúce bublinky spolu vytvárajú symfóniu zmyslov. Je ideálne na spontánne oslavy alebo pokojný večer s vašimi blízkymi.

Pri vychutnávaní tohto ružového vína zistíte, že je príjemne suché, ale nie príliš suché. Dosahuje dokonalú rovnováhu, vďaka čomu je ideálnym spoločníkom k rôznym jedlám. Či už podávate morské plody, cestoviny, alebo dokonca sladký dezert, toto rosé sa dokáže presadiť.

Vyrobené s láskou spoločnosťou Freixenet, renomovaným španielskym vinárom s viac ako storočnou tradíciou výroby vína, môžete sa spoľahnúť, že každý dúšok prinesie kvalitu a konzistenciu. Vďaka ich neochvejnému záväzku k dokonalosti môžete od každej fľaše Freixenet Carta Rosado Rosé Dry očakávať len to najlepšie.

Tak prečo čakať? Je čas odklopiť kúzlo a nechať šumivý nápoj Freixenet Carta Rosado Rosé Dry dodať vašim oslavám iskru. Doprajte si pôžitok zo španielskeho šumivého vína a nechajte sa unášať dobrou náladou!
Tabuľka dát
Freixenet
Nové
chat Komentáre (0)