Desiderio N°1 Prosecco Brut Millesimato Treviso DOC 2021 11% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Desiderio N°1 Prosecco Brut Millesimato Treviso DOC 2021 11% Vol. 0,75l

1.40 kg
Doprajte si lahodnú chuť Desiderio Prosecco Brut Millesimato Treviso DOC. Toto vynikajúce talianske bublinkové víno vyrobené v srdci Trevisa je stelesnením elegancie a štýlu. S prívlastkom 11 % obj. je požitkom na výnimočné príležitosti alebo jednoducho na povznesenie bežného dňa. Každý dúšok prekypuje sviežou, šumivou chuťou, vďaka čomu je neodolateľným spoločníkom vašich obľúbených predjedál alebo dezertov. Toto Prosecco, uzavreté vo fľaši s objemom 0,75 l, je nevyhnutnou súčasťou každej veľkej či malej oslavy. Vychutnajte si okamih a vychutnajte si Desiderio - vašu voľbu číslo jeden pre kvalitné talianske Prosecco.

12,89 €

12,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Desiderio Prosecco Brut Millesimato Treviso DOC, dokonalé šumivé víno, ktoré dodá eleganciu každej príležitosti. Toto prémiové Prosecco, pochádzajúce z renomovaných viníc v talianskom Trevise, je stelesnením luxusu a štýlu. S obsahom alkoholu 11 % predstavuje správnu rovnováhu sily a chuti.

Desiderio Prosecco Brut Millesimato Treviso DOC je oslava v pohári. Každý dúšok odhalí sviežu, čistú chuť zelených jabĺk, hrušiek a bielych broskýň, ktorú zavŕši osviežujúci nádych citrusov. Táto bublinková krása je harmonickou zmesou hrozna Glera, vďaka čomu je skutočným odrazom bohatého vinárskeho dedičstva Talianska.

Toto Prosecco v elegantnej 0,75l fľaši je pastvou pre zmysly. Jeho zlatistý odtieň tancuje vo svetle, zatiaľ čo hravé bublinky vytvárajú na jazyku symfóniu. V nose vás okamžite privíta kvetinový buket, ktorý je charakteristickým znakom toho najlepšieho Prosecca.

Toto Prosecco sa dokonale hodí k ľahkým predjedlám, morským pochúťkam alebo sa podáva ako aperitív a určite umocní váš kulinársky zážitok. Vďaka svojej všestrannosti je skvelým doplnkom koktailov, ktorým dodá nádych talianskej iskry.

Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho doprajete jemné veci v živote, Desiderio Prosecco Brut Millesimato Treviso DOC musíte mať. Nechajte sa jeho vynikajúcou kvalitou a znamenitou chuťou preniesť na malebné kopce Trevisa, kde sa každá fľaša vyrába s vášňou a precíznosťou.

Nezabudnite, že najlepšie chvíle v živote sú tie, ktoré sa zdieľajú pri pohári dobrého vína. Tak prečo si neudělať z vašej ďalšej chvíle chvíľu s vínom Desiderio Prosecco Brut? Na zdravie na dobré chvíle a skvelé víno!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)