Luna d'Or Prosecco DOC Extra Dry 11% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Luna d'Or Prosecco DOC Extra Dry 11% Vol. 0,75l

1.40 kg
Objavte očarujúcu chuť Luna d'Or Prosecco, dokonalého bublinkového nápoja na oslavu každej príležitosti. Toto extra suché Prosecco je symfóniou chutí s chrumkavými tónmi jabĺk, hrušiek a bielych broskýň. Je to šumivé víno, ktoré je ľahké, osviežujúce a nádherne vyvážené - presne to, čo potrebujete na pozdvihnutie vašich osláv. Luna d'Or Prosecco, vyrobené s veľkou starostlivosťou v známej talianskej oblasti Prosecco DOC, je skutočným dôkazom talianskej vinárskej tradície. Otvorte si fľašu a nechajte svoje zmysly ovládnuť kúzlom vína Luna d'Or. Vychutnajte si ho zodpovedne!

9,29 €

9,29 € Bez DPH

Popis
Objavte očarujúcu chuť Luna d'Or Prosecco Extra Dry, šumivého vína, ktoré skutočne vystihuje ducha osláv. Toto lahodné Prosecco, vyrobené v srdci Talianska, je dokonalou kombináciou tradície a inovácie, ktorá je navrhnutá tak, aby potešila aj tie najnáročnejšie chuťové bunky.

Toto nie je len tak hocijaké Prosecco - toto je Luna d'Or Prosecco. Vyrobené so starostlivosťou, ponúka bohatý a komplexný profil, ktorý vás určite zaujme. Vďaka živým ovocným tónom a jemným kvetinovým podtónom je každý dúšok oslavou chuti. Toto Prosecco má jedinečnú, extra suchú chuť, ktorá ho odlišuje. Je to božský tanec chutí, ľahký a osviežujúci, s nádychom jablkovej a hruškovej sladkosti.

Nie je to však len o chuti. Luna d'Or Prosecco je aj pohľadom, ktorý sa vám naskytne. Zlatistá, bublinková tekutina je uzavretá v elegantne navrhnutej fľaši, vďaka čomu sa stane vynikajúcim stredobodom každého stola. A keď otvoríte zátku? Vtedy sa začína skutočné kúzlo.

Luna d'Or Prosecco je dokonalé na prípitok na dobrú náladu a nesmie chýbať pri žiadnej príležitosti. Či už usporadúvate honosnú párty, užívate si pokojný večer alebo hľadáte dokonalý darček, Luna d'Or Prosecco bude určite hitom. Je to viac ako nápoj - je to luxusný zážitok.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do znamenitej chuti Luna d'Or Prosecco ešte dnes. Pretože každý deň stojí za oslavu. Na zdravie!
Tabuľka dát
Le Contesse
Nové
chat Komentáre (0)