Bottega Prosecco Vino Biologico Spumante Extra Dry DOC 11% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega Prosecco Vino Biologico Spumante Extra Dry DOC 11% Vol. 0,75l

1.40 kg
Vychutnajte si pulzujúci svet talianskeho šumivého vína s naším Bottega Prosecco Vino Biologico Spumante Extra Dry. Toto ekologické víno je skutočným vyjadrením štedrosti prírody, vyrobené z toho najlepšieho hrozna pestovaného s láskou a rešpektom k životnému prostrediu. Jeho podmanivý buket čerstvého ovocia, kvetinových tónov a nádychu medu podmaní vaše chuťové bunky. Dobre vyvážená kyslosť a elegantný perlivý mok z neho robia dokonalého spoločníka na vaše slávnostné večere alebo bežné dúšky. Zažite taliansky luxus v každom dúšku s naším Bottega Prosecco. Prijmite ekologickú voľbu bez kompromisov v chuti. Na zdravie na dobré časy a skvelé víno!

11,49 €

11,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte si botanický lesk vína Bottega Prosecco Vino Biologico Spumante Extra Dry DOC. Toto organické šumivé talianske víno je potešením pre zmysly a dokonalým doplnkom každej oslavy. Jeho žiarivý zlatý odtieň a zvodný buket bielych kvetov a jablkovej vône z neho robia pastvu pre vaše oči a nos ešte pred prvým dúškom.

Keď sa ponoríte hlbšie, objavíte harmonický, dobre vyvážený chuťový profil, ktorý spája sviežosť ovocia s bohatosťou klasického prosecca. Označenie "Extra Dry" zaručuje mierne sladký záver, ktorý dokonale dopĺňa jeho šumivú štruktúru.

Či už si pripíjate na významný míľnik, alebo sa len tak uvoľňujete po dlhom dni, toto Prosecco dodá každej príležitosti nádych luxusu. Kombinujte ho s morskými plodmi alebo ľahkými cestovinovými jedlami, aby ste umocnili svoj zážitok z jedla, alebo si ho vychutnajte samostatne ako elegantný aperitív.

Bottega Prosecco Vino Biologico Spumante Extra Dry DOC nie je len fľaša vína, je to ekologická, udržateľná voľba. Vyrobené z hrozna vypestovaného bez syntetických chemikálií alebo GMO je ideálne pre tých, ktorým záleží na tom, čo konzumujú a aký to má vplyv na našu planétu.

Tak prečo čakať? Dodajte svojmu životu iskru s vínom Bottega Prosecco Vino Biologico Spumante Extra Dry DOC. Je to viac než len ekologické víno; je to oslava vo fľaši, udržateľný luxus, ktorý si zaslúžite. Na zdravie!
Tabuľka dát
Bottega
Nové
chat Komentáre (0)