Le Contesse Prosecco Extra Dry DOC 11% Vol. 0,2l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Le Contesse Prosecco Extra Dry DOC 11% Vol. 0,2l

1.40 kg
Vychutnajte si luxusnú chuť Le Contesse Prosecco Extra Dry DOC. Tento bublinkový taliansky skvost je ideálny pre výnimočné chvíle alebo každodenné potešenie zmyslov. Jeho dráždivo suchý, svieži profil je vyvážený náznakom ovocnej sladkosti, čo z neho robí neodolateľnú voľbu na každú príležitosť. Či už oslavujete niečo veľké, alebo sa len tak uvoľníte po dlhom dni, Le Contesse Prosecco Extra Dry DOC je šumivé víno, ktoré vám pomôže. Otvorte si fľašu a nechajte živé bublinky pozdvihnúť vašu náladu. Užívajte si s rozumom, vychutnávajte si Le Contesse.

4,49 €

4,49 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Le Contesse Prosecco Extra Dry DOC, dokonalého partnera na výnimočné oslavy alebo jednoducho na to, aby sa obyčajný deň stal výnimočným. Toto vynikajúce Prosecco, pochádzajúce z preslávených talianskych viníc, sľubuje luxusný zážitok z pitia ako žiadne iné.

Vďaka sviežim, osviežujúcim tónom a lákavej vôni, ktorá naplní zmysly, je toto Prosecco skutočnou lahôdkou pre milovníkov vína. Verzia Extra Dry ponúka krásnu rovnováhu sladkosti a kyslosti, vďaka čomu je absolútnym potešením pre chuťové bunky.

Každý dúšok Le Contesse Prosecco Extra Dry DOC vás prenesie na pôvabný taliansky vidiek, keď si vychutnávate bohatú ovocnú chuť, ktorá je charakteristická pre to najlepšie Prosecco. Je ľahké, bublinkové a má dlhotrvajúci záver, po ktorom budete chcieť ešte.

Či už dvíhate prípitok na svadbe, vítate Nový rok, alebo sa len uvoľňujete po dlhom dni, Le Contesse Prosecco Extra Dry DOC je ideálnou voľbou. Skvele sa kombinuje s rôznymi pokrmami, od morských plodov až po dezerty, čo z neho robí univerzálny doplnok vášho jedálenského stola.

Toto Prosecco nie je len nápoj, je to oslava vo fľaši. Tak prečo čakať na špeciálnu príležitosť? Otvorte si fľašu Le Contesse Prosecco Extra Dry DOC ešte dnes a dodajte svojim každodenným chvíľam nádych talianskej elegancie.

Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné víno. Vyberte si Le Contesse Prosecco Extra Dry DOC pre výnimočný zážitok z pitia vína. Na zdravie a dobré časy pred vami!
Tabuľka dát
Le Contesse
Nové
chat Komentáre (0)