Villa Sandi Il Fresco Prosecco Treviso Brut DOC 11% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Villa Sandi Il Fresco Prosecco Treviso Brut DOC 11% Vol. 0,75l

1.40 kg
Zažite taliansky šarm s vínom Villa Sandi Il Fresco Prosecco Treviso Brut DOC. Toto elegantné bublinkové víno vyrobené v srdci talianskeho regiónu Prosecco ponúka osviežujúcu chuť, ktorá poteší vaše zmysly. Jeho vyvážená kyslosť a svieži chuťový profil s tónmi zeleného jablka a bielej broskyne z neho robia dokonalého spoločníka na každú oslavu alebo neformálne stretnutie. Či už ide o prípitok na špeciálnu príležitosť alebo len príjemný večer, toto Prosecco určite pozdvihne tento moment. Vychutnajte si chuť Talianska, jeden dúšok za druhým s Il Fresco Prosecco od Villa Sandi!

11,69 €

11,69 € Bez DPH

Popis
Pozdravte Villa Sandi Il Fresco Prosecco Treviso Brut DOC, vaše nové obľúbené bublinky! Toto nádherné Prosecco je dokonalým doplnkom každej oslavy. Prekypuje živou chuťou a je lahôdkou pre vaše chuťové poháriky, po ktorej budete túžiť po ďalších.

Toto víno Villa Sandi Il Fresco Prosecco, ktoré vám prinášame zo srdca slávneho talianskeho regiónu Prosecco, Treviso, je vyrobené v štýle Brut, čo znamená, že je suché, svieže a nádherne osviežujúce. Každý dúšok prináša krásnu rovnováhu sladkosti a kyslosti spolu s jemnou perlivosťou, ktorá tancuje na jazyku.

Nie je to však len chuť, ktorá vás zaujme. Toto Prosecco je aj vizuálnym potešením. V pohári sa leje krásnou bledožltou farbou s jemnou a vytrvalou perlou, ktorá je taká lákavá.

Vo vôni ponúka Villa Sandi Il Fresco Prosecco Treviso Brut DOC symfóniu ovocných a kvetinových tónov. Predstavte si zelené jablko, citrusové plody a biele kvety, ktoré sa spájajú do harmonickej zmesi.

Či už usporadúvate večierok, oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho užívate pokojný večer, toto Prosecco je skvelou voľbou. Krásne sa kombinuje s rôznymi pokrmami, od predjedál cez morské plody až po dezerty.

Skrátka, Villa Sandi Il Fresco Prosecco Treviso Brut DOC je skutočným miláčikom davu. Vďaka svojmu elegantnému, dobre vyváženému chuťovému profilu a atraktívnej prezentácii je hitom tak pre znalcov vína, ako aj pre príležitostných konzumentov.

Tak prečo čakať? Dodajte svojmu životu iskru s vínom Villa Sandi Il Fresco Prosecco Treviso Brut DOC. Nie je to len nápoj, je to zážitok! Vychutnajte si ho zodpovedne.
Tabuľka dát
Villa Sandi
Nové
chat Komentáre (0)