Polz Muskateller Sekt Brut GM 11,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Polz Muskateller Sekt Brut GM 11,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Doprajte si vynikajúcu chuť vína Polz Muskateller Sekt Brut! Toto luxusné šumivé víno z dielne renomovaného vinárstva Polz je symfóniou chuti. Vyrobené z najlepšieho hrozna Muskateller ponúka jedinečnú kombináciu ovocnej sladkosti a sviežej kyslosti. Toto Brut je ideálne na prípitok pri špeciálnych príležitostiach alebo jednoducho na pokojný večer. Jeho tóny jabĺk, hrušiek a medu potešia vaše chuťové bunky, zatiaľ čo jeho elegantné bublinky a dlhý záver vo vás zanechajú túžbu po ďalších. Vychutnajte si kvalitu vína Polz Muskateller Sekt Brut a premeníte každý okamih na oslavu!

19,59 €

19,59 € Bez DPH

Popis
Spoznajte vynikajúcu chuť šumivého vína Polz Muskateller Sekt Brut, ktoré je o triedu vyššie. Nie je to len fľaša vína, je to oslava chuti, remeselného spracovania a kvality, ktorá určite pozdvihne každú príležitosť.

Víno Polz Muskateller Sekt Brut, vyrobené v srdci rakúskych vinárskych oblastí, je stelesnením rafinovanej elegancie. Tento skvost vyniká jedinečným zložením muškátového hrozna, ktoré mu dodáva výraznú vôňu a chuť.

S každým dúškom sa ponoríte do symfónie chutí. Víno sa otvára hravým výbuchom sviežich citrusových plodov a tónov zeleného jablka, ktoré zdobí jemný nádych kvetinových tónov. Ako tancuje na jazyku, zanecháva dlhotrvajúci, svieži záver, ktorý je nádherne osviežujúci.

Polz Muskateller Sekt Brut nie je len o chuti, ale aj o zážitku. Bublinky sú jemné a vytrvalé a vytvárajú nádherný pocit, vďaka ktorému je každý dúšok dobrodružstvom. Krásny zlatý odtieň a elegantné balenie vína sú potešením aj pre oči.

Toto šumivé víno je dokonalým spoločníkom na každú oslavu alebo neformálne stretnutie. Kombinujte ho s obľúbenými morskými plodmi alebo hydinovými jedlami a zistite, ako umocní zážitok z jedla. Alebo si ho jednoducho vychutnajte samostatne a vychutnajte si zložitosť jeho zloženia.

Vo svete šumivých vín Polz Muskateller Sekt Brut vyniká. Nie je to len nápoj, je to dôkaz lásky a vášne, ktoré sa podieľajú na tvorbe skutočne pozoruhodného vína. Tak prečo čakať? Objavte jedinečnú chuť Polz Muskateller Sekt Brut ešte dnes a pozdvihnite svoj zážitok z vína na novú úroveň.
Tabuľka dát
Polz
Nové
chat Komentáre (0)