Nicolas Feuillatte Champagne Réserve Exclusive Rosé 12% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nicolas Feuillatte Champagne Réserve Exclusive Rosé 12% Vol. 0,75l

1.40 kg
Doprajte si luxusnú chuť šampanského Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosé. Toto vynikajúce šampanské vyrobené v srdci Francúzska poteší chuťové bunky harmonickou zmesou zrelých jahôd, šťavnatých malín a nádychom čiernych čerešní. Jeho elegantný ružový odtieň a jemné bublinky vytvárajú fascinujúci vizuálny dojem, zatiaľ čo svieži záver vás nechá túžiť po ďalšom. Oslávte svoje výnimočné chvíle so žiarivým a osviežujúcim šampanským Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosé. Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné bublinky!

41,99 €

41,99 € Bez DPH

Popis
Doprajte si znamenitú chuť šampanského Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosé. Toto prémiové šampanské je najlepšou voľbou pre milovníkov vína a ponúka jedinečnú zmes chutí, ktorá roztancuje vaše chuťové bunky. S krásnym, žiarivým ružovým odtieňom je rovnako príjemné pre oko ako pre chuťové poháriky.

Toto ružové šampanské, vyrobené so starostlivosťou v renomovanom šampanskom dome Nicolas Feuillatte, je stelesnením luxusu a sofistikovanosti. Každý dúšok odhalí harmóniu ovocných a kvetinových tónov. Objavte jemnú sladkosť jahôd a malín, dokonale vyváženú nádychom okvetných lístkov ruží. Chuť je zahalená do zamatovej textúry, ktorú dopĺňa svieži a svieži záver, ktorý pretrváva.

Šampanské Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosé je viac než len nápoj - je to zážitok. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si užívate pokojný večer, toto šampanské dodá každému okamihu nádych elegancie. Kombinujte ho s ľahkými predjedlami, morskými plodmi alebo dezertom, aby ste pozdvihli svoj zážitok z jedla.

Pokiaľ ide o balenie, fľaša odráža kvalitu vo vnútri. Jej elegantný dizajn spolu so žiarivým ružovým vínom vo vnútri z nej robí vynikajúci darček na akúkoľvek oslavu.

Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta luxusu a chuti so šampanským Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosé. Či už ste skúsený milovník vína alebo nováčik vo svete šampanského, táto fľaša vás určite zaujme. Doprajte sebe alebo svojmu blízkemu ešte dnes a vychutnajte si chuť jedného z najlepších šampanských na svete. Na zdravie na dobré časy a skvelú chuť!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)