Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut Golden Sleeve Design 12% Vol. 1,5l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut Golden Sleeve Design 12% Vol. 1,5l

1.40 kg
Popíjajte luxusnú chuť šampanského Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut v pútavom dizajne zlatého obalu. Toto znamenité šampanské, známe svojou živou, elegantnou a sviežou ovocnou chuťou, prináša nádych sofistikovanosti na každú príležitosť. Je zmesou viac ako 100 vín a ponúka zvodnú chuť a jasnú ovocnosť, ktorú cítiť od prvého do posledného dúšku. Je to viac než len šampanské, je to oslava vo fľaši. Nenechajte si ujsť túto nádhernú chuť bohatstva!

128,99 €

128,99 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme šampanské Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut Golden Sleeve Design, bublinkové potešenie, ktoré je ideálne na každú oslavu. Toto luxusné francúzske šampanské je celosvetovo známe svojou znamenitou chuťou a vynikajúcou kvalitou. Dúšok tohto žiarivého nápoja je zážitkom sám o sebe, pretože ponúka symfóniu jasnej ovocnosti, zvodnej chuti a elegantnej zrelosti.

Šampanské je uložené v nápadnom zlatom obale, ktorý mu dodáva ďalší nádych sofistikovanosti. Vďaka veľkolepej prezentácii nie je len nápojom, ale aj ozdobou, ktorá okamžite pozdvihne akúkoľvek príležitosť. Či už usporadúvate honosnú párty, oslavujete významný míľnik, alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma, toto šampanské vás určite zaujme.

Nie je to však len o vzhľade. Šampanské Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut Golden Sleeve Design sľubuje výnimočnú chuť. Vyrobené zo zmesi viac ako sto druhov vín vrátane Pinot Noir, Pinot Meunier a Chardonnay prináša konzistentnú chuť, ktorá je komplexná a zároveň dobre vyvážená. Každý dúšok odhalí jemné kvetinové tóny, po ktorých nasledujú bohaté nuansy žltého ovocia, obilnín a náznak lipového kvetu.

Vďaka miernemu obsahu alkoholu si navyše môžete vychutnať bohaté chute bez obáv z prejedenia.

Šampanské Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut Golden Sleeve Design je viac ako len šampanské. Je to vyhlásenie, životný štýl, svedectvo o jemnejších veciach v živote. Tak prečo čakať? Otvorte fľašu ešte dnes a nechajte svoje chuťové poháriky, aby sa mohli kochať nádherou tohto skvostného šampanského. Nezabudnite, že každý deň stojí za oslavu so šampanským Moët & Chandon. Na zdravie!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)