Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label 12% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label 12% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg
Dodajte svojim oslavám nádych noblesy so šampanským Veuve Clicquot Brut Yellow Label. Toto sofistikované bublinkové víno v štýlovej darčekovej škatuli sľubuje nezabudnuteľný zážitok pri každom dúšku. Šampanské Veuve Clicquot je známe svojou sviežou, plnou chuťou a je dokonalým spoločníkom na vaše výnimočné príležitosti alebo len na bežný večer. Vďaka žiarivo žltej etikete vynikne v každom prostredí a je ideálnym darčekom. Nechajte Veuve Clicquot, aby váš prípitok povýšil na vyššiu úroveň. Na zdravie pri krásnych okamihoch života!

59,19 €

59,19 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si znamenitú chuť šampanského Veuve Clicquot Brut Yellow Label, kultového šampanského, ktoré vyžaruje luxus a eleganciu. Toto prémiové bublinkové víno je celosvetovo známe svojou sviežou, plnou chuťou, v ktorej sa spája živá intenzita Pinot Noir, ovocná elegancia Pinot Meunier a svieža jemnosť Chardonnay.

Prvý dúšok Veuve Clicquot Yellow Label podráždi vaše chuťové bunky dráždivým výbuchom bielej broskyne, po ktorom nasleduje harmonická symfónia briošky a vanilky. Jeho žiarivý zlatožltý odtieň je pastvou pre oči a dlhotrvajúci záver svedčí o jeho výnimočnej kvalite.

Šampanské Veuve Clicquot Yellow Label je viac než len šampanské, ktoré sa výborne hodí na oslavu výnimočných príležitostí alebo jednoducho na to, aby ste obyčajný deň premenili na výnimočný. Je to nadčasový symbol radosti, úspechu a sofistikovanosti.

Či už si pripíjate na významný míľnik, darujete ho blízkej osobe, alebo si ho vychutnávate s gurmánskym jedlom, Veuve Clicquot Yellow Label vás nikdy nesklame. Nie je to len nádherný nápoj, je to zážitok. Tak prečo čakať? Pozdvihnite pohár Veuve Clicquot Yellow Label a urobte si nezabudnuteľné chvíle.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)