Taittinger Champagne Réserve Brut 12,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Taittinger Champagne Réserve Brut 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Objavte znamenitú chuť šampanského Taittinger Réserve Brut, ktoré je dokonalou kombináciou štýlu a elegancie vo fľaši. Toto osviežujúce šampanské ponúka nádhernú zmes ovocných a chlebových aróm, ktoré potešia vaše chuťové bunky. Bublinky sú jemné a prinášajú mäkkú, delikátnu štruktúru, ktorá je neodolateľne hladká. Je ideálne na prípitok pri špeciálnych príležitostiach alebo na to, aby ste si jednoducho dopriali pohodový večer. Zažite nadčasový luxus šampanského Taittinger Réserve Brut, v ktorom je každý dúšok oslavou. Musíte ho mať vo svojej zbierke vín!

51,29 €

51,29 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vychutnajte si eleganciu a sofistikovanosť šampanského Taittinger Réserve Brut. Toto vynikajúce bublinkové víno je známe svojou pozoruhodne vyváženou paletou a jemnými, jemnými bublinkami, ktoré sa pri každom dúšku roztancujú na jazyku. Toto šampanské vyrábané svetoznámou rodinou Taittinger je dôkazom umenia výroby vína.

Toto šampanské, vyrobené zo zmesi hrozna Chardonnay, Pinot Noir a Pinot Meunier, má krásny zlatožltý odtieň, ktorý lahodí oku. Vôňa je bohatá a výrazná, oplýva vôňami zrelého ovocia, medu a vanilky. V chuti je to symfónia chutí - chrumkavé jablko, hruška a náznak citrónovej kôry, to všetko doplnené jemným nádychom opečenej briošky.

Šampanské Taittinger Réserve Brut je fantastickou voľbou na významné oslavy alebo spontánne chvíle radosti. Je tiež dokonalým spoločníkom k rôznym pokrmom, od morských plodov a bieleho mäsa až po krémové dezerty. Každý dúšok je ako veľkolepá oslava, vďaka ktorej sa každá príležitosť bude cítiť výnimočne.

Toto šampanské nie je len nápoj, ale zážitok. Ponúka dráždivú cestu zmyslov od okamihu, keď vyklopíte zátku, až po poslednú kvapku. Je stelesnením luxusu a elegancie zachytenej vo fľaši.

S Taittinger Champagne Réserve Brut nekupujete len šampanské - investujete do dedičstva vinárskej dokonalosti. S týmto jemným, elegantným bublinkovým nápojom sa každý prípitok stane nezabudnuteľným. Zažite rozdiel Taittinger ešte dnes. Na zdravie na tie najlepšie veci v živote!
Tabuľka dát
Taittinger
Nové
chat Komentáre (0)