G.H. Mumm Champagne GRAND CORDON Rosé Brut 12,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

G.H. Mumm Champagne GRAND CORDON Rosé Brut 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Zažite dokonalý luxus so šampanským G.H. Mumm GRAND CORDON Rosé Brut. Toto vynikajúce šampanské sa môže pochváliť žiarivou ružovou farbou, bohatým buketom červeného ovocia a sviežou, živou chuťou, vďaka čomu je ideálnou voľbou na každú oslavu. Otvorte fľašu, počujte nádherné šumenie a vychutnajte si elegantné chute, ktoré sa rozvinú vo vašom pohári. Či už si pripíjate na úspech, alebo si jednoducho užívate pokojný večer, šampanské G.H. Mumm GRAND CORDON Rosé Brut dodá každej príležitosti nádych sofistikovanosti a pôžitku. Ponorte sa do jeho luxusu a nechajte kúzlo tohto jemného šampanského pozdvihnúť vaše chvíle. Vychutnajte si ho zodpovedne.

52,49 €

52,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte si luxusné čaro šampanského G.H. Mumm GRAND CORDON Rosé Brut. Tento výnimočný nápoj je dôkazom vášne a odborných znalostí vinárov spoločnosti G.H. Mumm a predstavuje živú zmes elegancie a intenzity.

GRAND CORDON Rosé Brut je skutočným potešením pre zmysly, ktoré vás očarí svojím žiarivým ružovým odtieňom a dráždivou vôňou letných plodov. V okamihu, keď si dáte dúšok, vás očarí pozoruhodná rovnováha sviežich ovocných tónov a bohatých, opečených podtónov tohto šampanského. Jeho hladký, zamatový záver zanecháva uspokojivú pretrvávajúcu chuť, vďaka čomu je dokonalým spoločníkom na vaše výnimočné oslavy alebo len na blažený večer doma.

To, čo robí toto šampanské skutočne výnimočným, je jeho jedinečný výrobný proces. Každá fľaša šampanského G.H. Mumm GRAND CORDON Rosé Brut sa vyrába s dôkladnou pozornosťou k detailom, pričom sa používa to najlepšie hrozno Pinot Noir, Chardonnay a Pinot Meunier. Tento starostlivý výber zaručuje vytvorenie šampanského, ktoré nie je len nápojom, ale nádherným zmyslovým zážitkom.

Tak prečo čakať? Doprajte si šampanské G.H. Mumm GRAND CORDON Rosé Brut. Či už dvíhate prípitok na významnú udalosť, alebo si jednoducho spríjemňujete obyčajný deň, toto šampanské zaručene dodá vašim chvíľam šmrnc elegancie. Vychutnajte si chuť luxusu pri každom dúšku a nechajte sa unášať kúzlom šampanského G.H. Mumm.

Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné šampanské. Vyberte si šampanské G.H. Mumm GRAND CORDON Rosé Brut a vychutnávajte si tie najlepšie veci v živote.
Tabuľka dát
G.H. Mumm
Nové
chat Komentáre (0)