Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut 12% Vol. 3l in Holzkiste | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut 12% Vol. 3l in Holzkiste

1.40 kg
Doprajte si znamenitú chuť šampanského Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut, ktoré je luxusným potešením pre vaše zmysly. Toto bublinkové víno, vyrobené z najkvalitnejšieho hrozna, ponúka lákavú zmes sviežich, bohatých a ovocných tónov. Je to viac než len nápoj, je to oslava vo fľaši. Uložená v jedinečnej drevenej debničke je dokonalým darčekom na akúkoľvek príležitosť. Vychutnajte si každý dúšok tohto vznešeného šampanského a nechajte jeho žiarivé chute tancovať na vašom podnebí. Na zdravie a nezabudnuteľné chvíle so šampanským Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut!

462,89 €

462,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme vám šampanské Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut. Toto luxusné šampanské, uložené v jedinečnej drevenej škatuli, je stelesnením elegancie a triedy. Nie je to len nápoj, je to oslava vo fľaši, pripravená na odkorkovanie vo vašich najpamätnejších chvíľach.

Toto znamenité šampanské je produktom popredného francúzskeho šampanského domu Moët & Chandon, ktorý je známy svojou konzistenciou a kvalitou. Šampanské IMPÉRIAL Brut má zlatožltú slamovú farbu so zelenými odleskami, čo je odrazom živej zrelosti a charizmy tohto šampanského.

Šampanské s nezameniteľnou vôňou svetlého ovocia, ako sú jablká, hrušky a broskyne, prináša aj náznak citrusových plodov a prináša osviežujúci zážitok. Ten príjemne dopĺňajú nuansy briošky a čerstvých orieškov, ktoré nalákajú vaše zmysly ešte pred prvým dúškom.

V chuti je IMPÉRIAL Brut zvodne hladký. Spája v sebe veľkorysosť a jemnosť, plnosť a energickosť, po ktorých nasleduje jemne svieža sviežosť, ktorá odhaľuje magickú rovnováhu šampanského. Zanecháva jemný, elegantný a dokonale vyvážený záver, ktorý zaručuje, že každý dúšok je cestou rozkoše.

IMPÉRIAL Brut je viac ako len šampanské. Je to vyhlásenie, svedectvo o vašom vynikajúcom vkuse. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si len doprajete pokojný večer, toto šampanské vás určite zaujme.

Toto šampanské, uložené v nádherne spracovanej drevenej škatuli, je zároveň ideálnym darčekom. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len o vyjadrenie "vážim si ťa", šampanské Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut v drevenej škatuľke je ideálnou voľbou.

Zažite sofistikovanosť, vychutnajte si znamenitú chuť a nechajte bublinky tancovať na jazyku. Objednajte si šampanské Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut ešte dnes a nechajte sa každým dúškom previesť na cestu elegancie a rafinovanosti.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)