Laurent Perrier Champagne LA CUVÉE Brut 12% Vol. 1,5l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Laurent Perrier Champagne LA CUVÉE Brut 12% Vol. 1,5l

1.40 kg
Doprajte si luxusnú chuť šampanského Laurent Perrier LA CUVÉE Brut. Toto jemné šampanské, známe svojou sviežosťou a delikátnosťou, je dokonalou kombináciou elegancie a intenzity. Nie je to len šumivé víno, je to oslava vo fľaši, ideálna na špeciálne príležitosti alebo jednoducho na príjemné prežitie večera. Jeho svetlý, zlatistý odtieň a bohaté, živé bublinky očaria vaše zmysly. Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné šampanské. Tak prečo si nedopriať výnimočné šampanské Laurent Perrier LA CUVÉE Brut? Pripite si na dobrý život!

103,49 €

103,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte si eleganciu a sofistikovanosť šampanského Laurent Perrier La Cuvée Brut. Tento výnimočný nápoj nie je len šampanským, je to zážitok. Toto šampanské, vyrobené s bezkonkurenčnou remeselnou zručnosťou, je stelesnením luxusu a štýlu.

La Cuvée Brut od Laurent Perrier je šumivá symfónia chuti, dokonalá zmes chardonnay, pinot noir a pinot meunier. Výsledkom je šampanské so vznešenou, sviežou chuťou a krásnym zlatistým leskom. Jeho jemné bublinky a delikátna vôňa čerstvého ovocia a citrusov sú potešením pre zmysly.

Šampanské Laurent Perrier La Cuvée Brut je ideálnym spoločníkom na vaše oslavy a určite urobí dojem na vašich hostí. Je ideálnou voľbou pre chvíle hodné prípitku alebo jednoducho na povýšenie bežného dňa na výnimočný.

Či už ste znalec šampanského alebo začiatočník, oceníte výraznú chuť, hĺbku a komplexnosť tohto vynikajúceho šampanského. Popíjajte ho pomaly, aby ste si vychutnali jeho jemné tóny, alebo ho skombinujte so svojimi obľúbenými jedlami, aby ste zvýraznili ich chuť.

Nejde len o pitie šampanského; ide o oslavu života, vytváranie spomienok a potešenie z tých najlepších vecí. Tak prečo čakať? Dodajte svojmu životu nádych elegancie so šampanským Laurent Perrier La Cuvée Brut. Zažite čaro tohto prvotriedneho šampanského a nechajte sa jeho znamenitou chuťou preniesť do francúzskych viníc.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)