Dom Pérignon Champagne LADY GAGA Rosé Vintage 2008 12,5% Vol. 0,75l in Tinbox | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dom Pérignon Champagne LADY GAGA Rosé Vintage 2008 12,5% Vol. 0,75l in Tinbox

1.40 kg
Doprajte si luxusnú chuť šampanského Dom Pérignon Lady Gaga Rosé. Tento exkluzívny ročník zabalený v elegantnej plechovej škatuli sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Každý dúšok rozvíja komplexný buket chutí, ktorý prezentuje vynikajúce remeselné spracovanie, ktorým je Dom Pérignon preslávený. Vďaka zvodnému ružovému odtieňu a harmonickej rovnováhe sviežosti a hrejivosti je toto šampanské dokonalým partnerom pre vaše oslavy. Sama Lady Gaga vliala do tejto spolupráce svojho odvážneho ducha, vďaka čomu toto ružové víno nie je len nápojom, ale vyhlásením. Otvorte fľašu a nechajte párty začať!

739,09 €

739,09 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si očarujúcu chuť Dom Pérignon Rosé. Toto výnimočné šampanské, ktoré vzniklo v spolupráci ikonickej Lady Gaga a renomovaného Dom Pérignon, je skutočnou oslavou kreativity a remeselnej zručnosti. Výsledkom vášnivého spojenia hrozna Pinot Noir a Chardonnay je šampanské, ktoré je nádherne vyvážené, s bohatou, živou paletou, ktorá pretrváva na jazyku.

Každý dúšok vás pozýva zažiť symfóniu chutí. Jeho buket odhaľuje lákavé tóny lesných jahôd a zrelých broskýň s nádychom pikantného zázvoru. Keď sa ponoríte hlbšie, objavíte komplexnú, zmyselnú hĺbku so základnou mineralitou, ktorá mu dodáva pôvab.

Nie je to však len o chuti. Dom Pérignon Rosé je aj vizuálnym zážitkom. Fľaša s objemom 0,75 l v plechovej škatuli vyžaruje zmysel pre sofistikovanosť a eleganciu, ktorej je ťažké odolať. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho len doprajete, toto šampanské určite dodá vašim chvíľam šmrnc.

Tak prečo si nepripiť so šampanským Dom Pérignon Rosé? Veď život je príliš krátky na niečo iné ako to najlepšie. A s týmto znamenitým šampanským presne to dostanete. Tak smelo do toho, otvorte zátku a nechajte oslavu začať!
Tabuľka dát
Dom Pérignon
Nové
chat Komentáre (0)