Besserat de Bellefon Champagne EXTRA BRUT 12,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Besserat de Bellefon Champagne EXTRA BRUT 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Vychutnajte si znamenitú chuť šampanského Besserat de Bellefon EXTRA BRUT. Toto prémiové šampanské je potešením pre vaše zmysly vďaka žiarivým bublinkám a bohatej, komplexnej chuti. Vyrobené z najkvalitnejšieho hrozna sa môže pochváliť dokonalou kombináciou sviežej kyslosti a jemnej sladkosti. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si len vychutnávate pokojný večer, toto šampanské vám určite spríjemní chvíle. Doprajte si jeho luxusnú chuť a zažite dotyk francúzskej elegancie pri každom dúšku. Nezabudnite, že najlepšie chvíle v živote sú ešte lepšie so šampanským Besserat de Bellefon EXTRA BRUT. Na zdravie a dobré chvíle!

52,49 €

52,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte svojim chuťovým pohárikom luxusný zážitok so šampanským Besserat de Bellefon Extra Brut. Toto skvostne suché šampanské, ktoré je ideálne na výnimočné príležitosti alebo len preto, že si ho zaslúžite, je skutočným dôkazom francúzskej jemnosti a remeselnej zručnosti.

Šampanské Besserat de Bellefon Champagne Extra Brut je nádherná zmes triedy a sofistikovanosti, ktorá sľubuje, že pozdvihne váš zážitok z popíjania. Každý dúšok je plný živého mixu čerstvého ovocia a kvetinových tónov, ktorému dodáva punc minerality. Toto šampanské predstavuje harmonickú rovnováhu kyslosti a jemnej sladkosti s ostrým, čistým záverom, ktorý zanechá trvalý dojem.

Elegantný dizajn fľaše je rovnako pôsobivý ako samotné šampanské, takže je ideálnym darčekom pre blízkych alebo výstavným kúskom do vašej zbierky. Skutočná krása sa však skrýva vo vnútri - jemné bublinky tancujú na jazyku a prinášajú symfóniu chutí, vďaka ktorej je každý dúšok oslavou.

Či už organizujete večeru, alebo si užívate pokojný večer, šampanské Besserat de Bellefon Extra Brut je všestranný nápoj, ktorý sa skvele kombinuje s rôznymi pokrmami. Od morských plodov až po syrové taniere - toto šampanské doplní vaše jedlá a zvýrazní ich chuť, takže každé sústo sa stane gurmánskym zážitkom.

Tak prečo čakať na špeciálnu príležitosť? Doprajte si luxusný pocit zo šampanského Besserat de Bellefon Extra Brut ešte dnes. Pretože každý deň stojí za oslavu, keď si vychutnávate toto vynikajúce šampanské.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)