Katlenburger Naschkätzchen Kirsch-Banane 4,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Katlenburger Naschkätzchen Kirsch-Banane 4,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Doprajte si pikantné potešenie z Katlenburger Naschkätzchen Kirsch-Banane. Toto jedinečné spojenie čerešní a banánov je dráždivou pochúťkou pre vaše chuťové poháriky. Vďaka nízkemu obsahu alkoholu ide o ľahké a ovocné potešenie, ktoré si môžete vychutnať kedykoľvek. Či už si pripíjate na špeciálnu príležitosť, alebo sa len tak uvoľňujete po dlhom dni, táto zmes je vaším dokonalým spoločníkom. Odvážte sa objaviť nový chuťový zážitok s Katlenburger Naschkätzchen Kirsch-Banane. Nie je to len nápoj, je to zážitok!

4,89 €

4,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Katlenburger Naschkätzchen Kirsch-Banane, jedinečnú zmes čerešní a banánov, ktorá podmaní vaše chuťové poháriky dokonalou rovnováhou sladkej a trpkej chuti. Tento lahodný nápoj je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí chcú vyskúšať niečo trochu iné, ale úplne lahodné.

Už od prvého dúšku budete cítiť sviežosť zrelých čerešní v kombinácii so zamatovou jemnosťou banánov. Výsledkom je harmonická zmes, ktorá je osviežujúca a zároveň uspokojujúca. Či už si ho vychutnávate popri jedle, vychutnávate si ho na večierku, alebo si ho jednoducho doprajete počas pokojného večera doma, Katlenburger Naschkätzchen Kirsch-Banane vás určite zaujme.

Vďaka svojmu živému chuťovému profilu je všestranným spoločníkom k rôznym pokrmom. Kombinujte ho so svojím obľúbeným syrom, vychutnajte si ho s ľahkým šalátom alebo ho podávajte k výdatnému jedlu. Neexistuje nesprávny spôsob, ako si vychutnať lahodnú chuť Katlenburger Naschkätzchen Kirsch-Banane.

Okrem lahodnej chuti je to, čo tento nápoj odlišuje, jeho kvalita. Spoločnosť Katlenburger je dôveryhodnou značkou v tomto odvetví, ktorá je známa svojím záväzkom používať len tie najlepšie ingrediencie. Keď si vyberiete Katlenburger Naschkätzchen Kirsch-Banane, vyberáte si produkt vyrobený so starostlivosťou a vášňou.

Tak prečo čakať? Dodajte svojmu ďalšiemu jedlu alebo stretnutiu štipku vzrušenia s Katlenburger Naschkätzchen Kirsch-Banane. Verte nám, vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!
Tabuľka dát
Katlenburger
Nové
chat Komentáre (0)