Pellegrino 1880 Marsala FINE ITALIA PARTICOLARE SEMISECCO 17% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pellegrino 1880 Marsala FINE ITALIA PARTICOLARE SEMISECCO 17% Vol. 0,75l

1.00 kg

11,69 €

11,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám prémiové talianske víno Pellegrino 1880 Marsala FINE ITALIA PARTICOLARE SEMISECCO 17% obj. 0,75 l, ktoré stelesňuje bohaté dedičstvo regiónu Marsala. Toto polosuché víno je dokonalou kombináciou tradície a inovácie a ponúka vynikajúci chuťový zážitok, ktorý vyniká vo svete kvalitných vín.

**Kľúčové vlastnosti**

- **Autentické víno Marsala**: Pellegrino 1880 Marsala FINE ITALIA PARTICOLARE SEMISECCO je autentické víno Marsala, ktoré svedčí o bohatej vinárskej tradícii Talianska. Táto vlastnosť zaručuje, že si pri každom dúšku vychutnáte pravú chuť Talianska.

- **17 % objemu alkoholu**: Toto víno s objemom alkoholu 17 % dosahuje dokonalú rovnováhu medzi silou a chuťou. Je dostatočne robustné pre skúsených milovníkov vína, ale zároveň dostatočne jemné pre príležitostných konzumentov.

- **Polosuché**: Toto polosuché víno ponúka jedinečný chuťový profil. Nie je príliš sladké, ani príliš suché, ale tak akurát. Je ideálne pre tých, ktorí ocenia dobre vyvážené víno.

- **Objem 0,75 l**: Objem 0,75 l zaručuje dostatok vína na spoločné večere alebo špeciálne príležitosti. Je to tiež ideálna veľkosť na darovanie milovníkom vína.

**Použitie výrobku**

Aby ste si víno Pellegrino 1880 Marsala FINE ITALIA PARTICOLARE SEMISECCO naplno vychutnali, odporúča sa podávať ho pri teplote 10-12 °C. Táto teplota umožňuje, aby sa zložité chute vína naplno rozvinuli a umocnili váš degustačný zážitok.

Hoci je toto víno úplne bezpečné na konzumáciu, je dôležité mať na pamäti, že má 17 % objemu alkoholu. Vždy pite zodpovedne a majte na pamäti svoje limity.

** Porovnanie s podobnými produktmi**

Pri porovnaní s inými polosuchými vínami na trhu vyniká Pellegrino 1880 Marsala FINE ITALIA PARTICOLARE SEMISECCO svojou autentickosťou a bohatým chuťovým profilom. Hoci mnohé vína tvrdia, že ponúkajú pravý zážitok z Marsaly, len málo z nich sa môže rovnať chuti a kvalite tohto produktu. Navyše, napriek svojim prémiovým vlastnostiam má konkurencieschopnú cenu, ktorá ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality.

Pokiaľ ide o výkon, toto víno sa vyznačuje 17 % objemu alkoholu. Poskytuje robustný chuťový zážitok, ktorý často chýba vínam s nižším objemom alkoholu.

**Záver**

Pellegrino 1880 Marsala FINE ITALIA PARTICOLARE SEMISECCO 17 % obj. 0,75 l je viac ako len víno, je to chuť bohatej talianskej vinárskej tradície. Či už ste skúsený milovník vína alebo príležitostný konzument, toto polosuché víno vás určite zaujme svojou autentickou chuťou a robustnou silou. Zažite jedinečnú chuť Marsaly s týmto prémiovým talianskym vínom.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)