Bottega GOLD Prosecco Brut Millesimato DOC 2023 11% Vol. 1,5l in Geschenkbox | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega GOLD Prosecco Brut Millesimato DOC 2023 11% Vol. 1,5l in Geschenkbox

1.40 kg

51,29 €

51,29 € Bez DPH

Popis
Doprajte si luxusnú chuť Bottega Gold Prosecco Brut Millesimato DOC! Toto elegantné a sofistikované šumivé víno je skutočným skvostom, ktorý vznikol v srdci Talianska. Uložené v jedinečnej zlatej fľaši je dokonalým darčekom pre každého milovníka vína alebo na oslavu výnimočných príležitostí.

Od prvého dúšku vás toto Prosecco očarí svojou harmonickou chuťou. Môže sa pochváliť jemným a vytrvalým perlením so sviežim a aromatickým buketom, ktorý si podmaní vaše zmysly. Očakávajte osviežujúcu zmes chutí zlatého jablka, bielej broskyne a sladkého medu, sprevádzanú príťažlivým nádychom divokých kvetov.

Jednou z výrazných vlastností vína Bottega Gold Prosecco Brut Millesimato DOC je jeho výrazný, jasný a zlatistý vzhľad. Nie je to len nápoj, ale zážitok, z ktorého vyžaruje sofistikovanosť a štýl. Zlatá fľaša nielenže udržiava víno svieže a aromatické, ale zároveň dodáva vášmu jedálenskému stolu alebo večierku šmrnc.

Toto Prosecco je zároveň dôkazom dokonalosti talianskeho vinárstva. Je vyrobené z hrozna Glera, ktoré sa zberá v talianskej oblasti Veneto, známej výnimočným Proseccom. Starostlivý výber hrozna a dôkladný proces výroby vína zaručujú šumivé víno najvyššej kvality s bohatou chuťou a vôňou.

A je toho ešte viac! Toto Prosecco sa dodáva v krásnom darčekovom balení, takže je ideálnym darčekom k narodeninám, výročiu alebo jednoducho na prejavenie vďaky niekomu výnimočnému.

Na záver možno povedať, že Bottega Gold Prosecco Brut Millesimato DOC je oveľa viac než len šumivé víno. Je to oslava vo fľaši, ktorá sľubuje nezabudnuteľné chvíle radosti a potešenia. Prineste si domov chuť Talianska ešte dnes a nechajte oslavy začať!
Tabuľka dát
Bottega
Nové
chat Komentáre (0)