Laurent Perrier Champagne LA CUVÉE Brut 12% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Laurent Perrier Champagne LA CUVÉE Brut 12% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg

49,09 €

49,09 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly luxusným šampanským Laurent Perrier LA CUVÉE Brut. Toto nádherne spracované šampanské je symbolom sofistikovanosti, elegancie a jemného života, takže je dokonalým doplnkom každej oslavy alebo premysleným darčekom. Uložené v štýlovej darčekovej škatuli je pripravené prekvapiť a potešiť každého milovníka šampanského.

Toto šampanské, chválené pre svoju výnimočnú chuť a kvalitu, je výsledkom starostlivého miešania najlepších vín z najprestížnejších krížov vo viniciach Laurent Perrier. Brut sa leskne zlatistým odtieňom, zatiaľ čo jeho jemné bublinky ponúkajú vytrvalú penu. Vo vôni sa harmonicky snúbia svieže tóny citrusov a bieleho ovocia, ktoré sú vyvážené ľahkosťou Chardonnay a bohatou chuťou Pinot Noir.

Chuť je zjavením s komplexnou rovnováhou sviežosti a jemnosti. Ponúka dokonalú kombináciu elegancie, vyváženosti a vytrvalého záveru, ktorý zanecháva pocit bohatosti a sviežosti, ktorý pretrváva.

Či už si pripíjate na výnimočnú príležitosť, darujete ho niekomu výnimočnému, alebo si jednoducho vychutnávate pokojný večer doma, šampanské Laurent Perrier LA CUVÉE Brut je oslavou v každom dúšku. Nie je to len fľaša šampanského, ale zážitok, ktorý nanovo definuje luxus, chuť a eleganciu.

Vychutnajte si ho zodpovedne a vychutnajte si znamenitú chuť jedného z najslávnejších šampanských na svete. Rozbaľte darček luxusu so šampanským Laurent Perrier LA CUVÉE Brut.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)