Paladin Prosecco Rosé Brut Millesimato DOC 2023 11,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Paladin Prosecco Rosé Brut Millesimato DOC 2023 11,5% Vol. 0,75l

1.40 kg

10,49 €

10,49 € Bez DPH

Popis
Objavte podmanivý svet bubliniek s naším Paladin Prosecco Rosé Brut Millesimato DOC. Toto šumivé potešenie talianskeho pôvodu určite očarí vaše chuťové poháriky. Vyrobené zo špeciálneho výberu červeného a bieleho hrozna, toto Prosecco Rosé stelesňuje dokonalú kombináciu elegancie a živosti.

Každý dúšok Paladin Prosecco Rosé Brut Millesimato DOC vás svojimi jemnými a vytrvalými bublinkami prenesie do sviežich viníc Talianska. Žiarivý ružový odtieň je vizuálnym zážitkom, zatiaľ čo jeho bohaté ovocné tóny jahôd a malín s nádychom ruže prinášajú chuťový zážitok, ktorý je osviežujúci a nezabudnuteľný.

Toto Prosecco Rosé sa odlišuje svojím označením "Brut", ktoré označuje suchý štýl. To dodáva vínu svieži a čistý záver, vďaka čomu je univerzálnym spoločníkom k rôznym pokrmom. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo sa len uvoľňujete po dlhom dni, jeho vyvážená kyslosť a jemná sladkosť váš zážitok ešte viac umocnia.

Paladin Prosecco Rosé Brut Millesimato DOC je viac ako len fľaša vína. Je to pozvánka na to, aby ste sa oddali talianskemu umeniu "La Dolce Vita". Tak prečo čakať? Otvorte fľašu a ponorte sa do radosti zo šumivého vína, ktoré bolo vyrobené s vášňou a precíznosťou. Vaša cesta do podmanivého sveta Prosecco Rosé sa začína tu.

Nezabudnite, že s naším Paladin Prosecco Rosé Brut Millesimato DOC sú skvelé chvíle vzdialené len na jeden dúšok. Vychutnajte si ho zodpovedne!
Tabuľka dát
Paladin
Nové
chat Komentáre (0)