Emperor Mauritian Rum LILY WHITE 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Kúpiť rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Emperor Mauritian Rum LILY WHITE 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte exotickú chuť rumu Emperor Mauritian Rum Lily White! Tento prémiový rum je jedinečnou zmesou tých najlepších ingrediencií, majstrovsky vytvorenou v srdci Maurícia. Nie je to len nápoj, je to cesta do tropického raja. Uložený v štýlovej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom. Odhaľte bohatú, jemnú chuť tohto znamenitého rumu a premeníte každú príležitosť na oslavu. Doprajte si luxus rumu Emperor Mauritian Rum Lily White!

26,69 €

26,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte znamenitú chuť rumu Emperor Mauritian Lily White, klenotu zo srdca Maurícia, ktorý je teraz prezentovaný v luxusnej darčekovej škatuli. Tento rum, vyrobený z vysokokvalitnej cukrovej trstiny a dozrievajúci vo francúzskych dubových sudoch, ponúka jedinečnú zmes chutí, ktorá poteší vaše zmysly a pozdvihne váš koktailový zážitok.

Každý dúšok tohto rumu vás vezme na exotickú cestu a odhalí tóny tropického ovocia, vanilky a náznaku korenia. Vďaka ľahkej a jemnej štruktúre je ideálny na popíjanie čistého alkoholu alebo na miešanie do obľúbených koktailov. Elegantný dizajn fľaše dodá vášmu barovému vozíku alebo skrinke s alkoholom nádych noblesy, vďaka čomu ho musí mať každý nadšenec rumu.

To, čo robí rum Emperor Mauritian Lily White Rum výnimočným, nie je len jeho výnimočná chuť. Je to bohatá história a remeselná zručnosť, ktoré sú súčasťou každej fľaše. Tento rum, ktorý sa destiluje a dozrieva pod teplým maurícijským slnkom, zachytáva ducha ostrova v každej kvapke.

Či už ste znalec rumu, alebo len začínate svoju cestu do sveta liehovín, oceníte sofistikovaný chuťový profil tohto rumu. Je to tiež ideálny darček na akúkoľvek príležitosť. Krásna darčeková krabička, v ktorej sa dodáva, mu len dodáva šarm a robí z neho darček, ktorý určite oceníte.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta maurícijského rumu s Emperor Lily White a zažite chuť, ktorá vo vás zanechá túžbu po ďalšom. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Vychutnajte si ho zodpovedne a vychutnajte si chuť raja.
Tabuľka dát
Emperor Rum
Nové
chat Komentáre (0)