TATRATEA Rosehip & Sea Buckthorn Tea Liqueur 57% Vol. 0,7l | Kúpiť likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TATRATEA Rosehip & Sea Buckthorn Tea Liqueur 57% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte očarujúcu zmes TATRATEA Rosehip & Sea Buckthorn Tea Liqueur! Tento jedinečne vytvorený likér so silným 57 % objemovým podielom ponúka nádherné spojenie pikantnej sviežosti šípok a živých citrusových tónov rakytníka. Je to nápoj pre tých, ktorí sa odvážia vyskúšať niečo iné. Ideálny na samostatné popíjanie alebo na pridanie kvapky netradičnej chuti do vašich koktailov! Každý dúšok je cestou do srdca horských oblastí, kde sa týmto divokým plodom darí. Vystúpte teda zo svojej komfortnej zóny a doprajte si dráždivú chuť TATRATEA Rosehip & Sea Buckthorn Tea Liqueur ešte dnes!

27,79 €

27,79 € Bez DPH

Popis
Objavte lákavú zmes prírodnej sladkosti s TATRATEA Rosehip & Sea Buckthorn Tea Liqueur. Tento jedinečný likér, ručne vyrábaný v srdci Tatier, ponúka symfóniu chutí, ktorá podráždi vaše chuťové poháriky.

Keď otvoríte fľašu, privíta vás jemná vôňa šípok, vôňa, ktorá je skutočne podmanivá. Stačí jeden dúšok a privíta vás bohatá a zamatová štruktúra likéru, ktorá je znakom najkvalitnejších surovín použitých pri jeho výrobe.

Hlavnou hviezdou je očarujúca zmes šípok a rakytníka. Trpká sladkosť šípok sa bez námahy mieša s trpkosťou rakytníka a vytvára dokonale vyvážený a neuveriteľne osviežujúci chuťový profil.

Tento čajový likér však nie je len o chuti. Je to aj potešenie pre oči. Uložený v nádherne navrhnutej fľaši dodá vášmu domácemu baru nádych elegancie alebo je pôsobivým darčekom pre niekoho výnimočného.

To však nie je všetko. Čajový likér TATRATEA Rosehip & Sea Buckthorn Tea Liqueur ponúka aj všestranné využitie. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ho použite na lahodnú príchuť vašich obľúbených koktailov.

Zažite harmóniu prírody a remeselnej zručnosti v každom dúšku TATRATEA Rosehip & Sea Buckthorn Tea Liqueur. Nie je to len nápoj, je to cesta do očarujúcich Tatier. Nečakajte a doprajte si tento znamenitý likér ešte dnes!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: