TATRATEA Flower Tea Liqueur 47% Vol. 0,7l | Kúpiť likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TATRATEA Flower Tea Liqueur 47% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte očarujúcu zmes toho najlepšieho z prírody s kvetinovým čajovým likérom TATRATEA. Tento vynikajúci likér, vyrobený z najčistejších kvetinových čajov, prinesie vašim chuťovým pohárikom jedinečnú kyticu chutí. Nie je to len nápoj, ale zážitok, ktorý vás s každým dúškom prenesie do rozkvitnutej záhrady. Vychutnajte si jemné kvetinové tóny, ktoré sú vyvážené robustným 47 % obsahom alkoholu, ktorý dodáva hrejivý, povzbudzujúci nádych. TATRATEA Flower Tea Liqueur je ideálny pre milovníkov koktailov aj pre milovníkov čaju. Doprajte si tento lahodný destilát a nechajte kúzlo kvetov očariť vaše zmysly.

26,69 €

26,69 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly kvetinovým čajovým likérom TATRATEA. Tento jedinečný destilát je dokonalým spojením tradície a inovácie. Tento likér, starostlivo vyrobený v srdci Európy, je nádherným spojením aromatického kvetinového čaju a liehovín najvyššej kvality, ktoré sľubujú jedinečný chuťový zážitok.

Srdcom likéru TATRATEA Flower Tea Liqueur je čistá esencia prírody. Tento nádherný odvar sa vyrába z ručne zbieraných aromatických kvetov, ktoré sa namáčajú v prvotriednych liehovinách. Výsledkom je lákavý likér, ktorý je rovnako voňavý ako chutný. Jeho bohatý, komplexný chuťový profil určite poteší aj tie najnáročnejšie chuťové bunky, takže je nevyhnutnou súčasťou každého znalca likérov.

Dúšok TATRATEA Flower Tea Liqueur vás prenesie do sviežich Tatier, odkiaľ pochádza jeho inšpirácia. Jeho nádherne vyvážený chuťový profil je dôkazom starostlivého remeselného spracovania každej fľaše. Každý dúšok je oslavou tradície, prírody a umenia destilácie.

Tento likér nie je len nápoj, je to zážitok. TATRATEA Flower Tea Liqueur je ideálny na priame popíjanie alebo miešanie do koktailov a je všestranným doplnkom vášho repertoáru nápojov. Či už sa počas príjemného večera schúlite s dobrou knihou, alebo si s priateľmi pripijete na výnimočnú príležitosť, tento likér vám určite spríjemní nezabudnuteľné chvíle.

Zažite čaro Tatier s každým dúškom likéru TATRATEA Flower Tea. Tento očarujúci destilát vás pozýva spomaliť, uvoľniť sa a vychutnať si tie najkrajšie veci v živote. Tak si nalejte pohár a nechajte sa unášať znamenitou chuťou TATRATEA Flower Tea Liqueur na zmyslovú cestu, aká nemá obdoby.
Tabuľka dát
Tatratea
Nové
chat Komentáre (0)